Την Κυριακή 12 Μαρτίου 2023 ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης, ο Α’ αντιπρόεδρος κος Λάζαρος Ασλανίδης και ο Β’ αντιπρόεδρος κος Ελευθέριος Πλαστάρας, παρευρέθηκαν μετά από πρόσκληση του «Σωματείου Μηχανοσιδηρουργών & Αλουμινοκατασκευαστών Ν. Τρικάλων» στην εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας που πραγματοποιήθηκε στο Ξενοδοχείο Ananti City Resort στα Τρίκαλα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν επίσης ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Τρικάλων κος Βασίλης Γιαγιάκος καθώς και ο κος Αλέξανδρος Δημόπουλος πρόεδρος του «Συνδέσμου Μεταλλουργών Μαγνησίας».

, Η ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ο πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ στη σύντομη ομιλία του αναφέρθηκε στα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις. Μεταξύ άλλων είπε «η θλίψη από την τραγωδία στα Τέμπη μας βαραίνει όλους και επισκιάζει κάθε δραστηριότητα μας. Η ζωή όμως συνεχίζεται. Οι μικρές επιχειρήσεις επιβιώνουν πολύ δύσκολα μετά από διαδοχικές και ταυτόχρονες κρίσεις και οι προσδοκίες για το άμεσο μέλλον καταγράφουν αρνητικό πρόσημο».

, Η ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ο κος Θεόφιλος Παγιάτης ευχαρίστησε τον πρόεδρο του σωματείου κο Χρήστο Γκαραγκούνη, το γενικό γραμματέα κο Χρήστο Παπαευθυμίου καθώς και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. για την πρόσκληση και τη φιλοξενία, ενώ συνεχάρη το σωματείο για τη διοργάνωση και ευχήθηκε καλή χρονιά.

, Η ΠΟΒΑΣ στα Τρίκαλα, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Στη συνέχεια ακολούθησε η κοπή της πίτας και γεύμα προς τιμήν των καλεσμένων, όπου δόθηκε η ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων με τους συναδέλφους.