Αισθητή η παρουσία της ALUMINCO στα Building Materials Awards 2020, η οποία απέσπασε PLATINUM και GOLD βραβείο στην ενότητα «Αλουμίνιο και προφίλ αλουμινίου», για το καινοτόμο της σύστημα «Open Air».

Πρόκειται για ένα σύστημα γυάλινου ανεμοφράκτη του οποίου η ελκυστική και στιβαρή σχεδίαση, το καθιστούν ως την τέλεια επιλογή για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων χωρίς να επηρεάζεται η άνεση και το οπτικό πεδίο των χρηστών του.

Προσαρμόζεται σε κάθε περιβάλλον, εντυπωσιάζει με τις διαστάσεις του και την ευκολία χρήσης μετατρέποντας έναν συνηθισμένο χώρο σε απολαυστική εμπειρία.

Τη διοργάνωση των βραβείων πραγματοποίησε η Boussias Communications και τα βραβεία ανακοινώθηκαν διαδικτυακά στις 20 Νοεμβρίου με την πρόεδρο της κριτικής επιτροπής κ. Αντωνία Μοροπούλου, να δηλώνει χαρακτηριστικά πως «Η κατασκευαστική δραστηριότητα έχει τεράστια προοπτική για το μέλλον».

Ο διευθυντής Marketing και Επικοινωνίας της ALUMINCO, κ. Σπύρος Γριβέας, επισήμανε τη σημαντικότητα της καινοτομίας στη σύγχρονη εποχή συνδέοντάς την με τις δύσκολες μέρες που διανύουμε αναφέροντας πως «Η αριστεία προσφέρει τη δημιουργική σπίθα που οδηγεί στην καινοτομία, η οποία θα συμβάλλει στο πόσο γρήγορα θα τερματίσουμε αυτή την πανδημία.

Η ALUMINCO γνωρίζοντας καλά τις ανάγκες της αγοράς, διατήρησε για ακόμα μία χρονιά την πρωτοκαθεδρία της, ξεχωρίζοντας για την καινοτομία, την ποιότητά της, καθώς και για την ανάπτυξη και τον σχεδιασμό κορυφαίων προϊοντικών λύσεων.

Μάθετε περισσότερα για τα διαφορετικά μοντέλα και τις προδιαγραφές του συστήματος Open Air