Στις 18 Οκτωβρίου 2019, η εκδήλωση – συζήτηση του ΤΕΕ στο Metropolitan Expo

Μόλις λίγες ημέρες απέμειναν για την ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019 και η πρεμιέρα της ξεκινά δυναμικά με την εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: Το αύριο του κλάδου της Οικοδομήςπου διοργανώνει το Τεχνικό Επιμελητήριο της Ελλάδας. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης – συζήτησης θα συζητηθούν τα κίνητρα, οι προκλήσεις και οι προοπτικές του κλάδου, ενόψει των υψηλών προσδοκιών που έχουν ήδη καλλιεργηθεί μετά το πακέτο μέτρων που εξαγγέλθηκε για την τόνωση του κλάδου της Οικοδομής. Στο πάνελ της συζήτησης θα συμμετάσχουν ο κ. Γιώργος Στασινός – Πρόεδρος του ΤΕΕ, ο Γενικός Γραμματέας Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Ευθύμιος Μπακογιάννης, ο Προϊστάμενος της Διεύθυνση Επαγγελματικής Δραστηριότητας του ΤΕΕ Νικόλαος Παναγιωτόπουλος και ο Δικηγόρος και Νομικός Συνεργάτης του ΤΕΕ Κωνσταντίνος Καρατσώλης. Το εξειδικευμένο πάνελ θα αναλύσει τα πρόσφατα μέτρα αλλά και τις ευνοϊκές προοπτικές που ανοίγονται για τον κλάδο των μηχανικών, των επαγγελματιών και των τεχνικών που σχετίζονται με τη οικοδομική και κατασκευαστική δραστηριότητα.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην συνεδριακή αίθουσα της έκεθσης και θα ξεκινήσει στις 12.00. Ήδη η εκδήλωση του ΤΕΕ έχει συγκεντρώσει σημαντικό ενδιαφέρον, ενώ οι προεγγραφές, πραγματοποιούνται δωρεάν, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/tee_event

Ταυτότητα “ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019”
Η διεθνής έκθεση “ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019” διοργανώνεται από τις εταιρείες ROTA AE και TEXPO ΑΕ απότις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Η “ΟΙΚΟΔΟΜΗ EXPO 2019” τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του ΣΕΒ και του Τεχνικού Επιμελητηρίου της Ελλάδος.