Συνεργασία ΠΟΒΑΣ – ELVIAL TRAINING CENTRE

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία χαιρετίζει τη νέα συνεργασία με τo ολοκληρωμένο κέντρο εκπαίδευσης και καινοτομίας ELVIAL TRAINING CENTRE, σε θέματα παροχής υπηρεσιών εκπαίδευσης σε κατασκευαστές αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου. Σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν εκπαιδευτικοί κύκλοι σπουδών για το πρόγραμμα «Τεχνίτες Κατασκευής & Εγκατάστασης Αρχιτεκτονικών Συστημάτων Αλουμινίου». Η ΠΟΒΑΣ έχει αναλάβει την επιστημονική επιμέλεια και εποπτεία του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού προγράμματος συνολικής διάρκειας 50 ωρών.

Κοινός στόχος της ΠΟΒΑΣ και του ELVIAL TRAINING CENTRE είναι η αναβάθμιση των γνώσεων, δεξιοτήτων και ικανοτήτων των κατασκευαστών, έτσι ώστε να μπορούν να συμμετάσχουν και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης προσόντων από τρίτο ανεξάρτητο φορέα του κλάδου.

Η ΠΟΒΑΣ δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει τις εποικοδομητικές συνεργασίες με όλους τους φορείς του κλάδου, με σκοπό να αναπτυχθούν συνέργειες οι οποίες θα αναβαθμίζουν συνεχώς το επίπεδο των επιχειρήσεων του κλάδου και θα βελτιώνουν τις αναπτυξιακές προοπτικές.

By |2023-04-27T08:07:55+03:0027 Απριλίου, 2023|ΕΙΔΗΣΕΙΣ|0 Σχόλια

Κοινοποιήστε το άρθρο!

Αφήστε ένα σχόλιο

seven − 5 =

Go to Top