Η Πανελλήνια Ομοσπονδία  ανακοινώνει την αλλαγή της ημερομηνίας διεξαγωγής του 8ου Πανελληνίου Συνεδρίου της, μεταφέροντας ένα ηχηρό μήνυμα ενότητας προς όλες τις κατευθύνσεις, αξιοποιώντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και τη στήριξη του ευρύτερου κλάδου.

Η απόφαση για τη μεταφορά  της ημερομηνίας διεξαγωγής του Συνεδρίου, στις 25 έως 27 Σεπτεμβρίου του 2020, ελήφθη  μετά από συνάντηση  με τα στελέχη της διοργανώτριας εταιρείας προκειμένου να μη συμπέσει χρονικά το Πανελλήνιο Συνέδριο των Κατασκευαστών με την ημερομηνία διεξαγωγής της έκθεσης ΟΙΚΟΔΟΜΗ 2020.

Η Ομοσπονδία αναλαμβάνει το επόμενο χρονικό διάστημα ρυθμιστικό ρόλο στις εξελίξεις  που αφορούν  τη θεματολογία  του Συνεδρίου,  η οποία θα  διαμορφωθεί μέσα  και από τις δύο προσυνεδριακές εκδηλώσεις  που  θα πραγματοποιηθούν  στην Κομοτηνή και στο Ηράκλειο Κρήτης, με διευρυμένη θεματολογία που θα αφορά όλο τον Κλάδο μας.

Σύντομα θα ανακοινωθούν περισσότερες πληροφορίες για το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών που θα πραγματοποιηθεί στο Αγρίνιο από τις 25 έως και τις 27  Σεπτεμβρίου 2020. Η ΠΟΒΑΣ δεσμεύεται ότι θα είναι συνεπής στην διαρκή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων που απασχολούν τον κλάδο και σε κάθε περίπτωση το Συνέδριο, έχει αποδείξει ότι σέβεται τους ανθρώπους του κλάδου με έναν τρόπο που αποδεικνύεται στην πράξη μέσα από τις διεργασίες και τα δρώμενά του.

Το Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ διατηρώντας τον προσανατολισμό και την κατεύθυνση των προηγούμενων Συνεδρίων, πρεσβεύει τις αρχές της αξιοπιστίας, της διαφάνειας, της σύνθεσης νέων ιδεών μέσα από το διάλογο, καθώς και της ενωτικής πολιτικής με ολόκληρο τον Κλάδο, εδραιώνοντας μέσα από τη σταθερή ανοδική πορεία του την αντίληψη ότι είναι ανάγκη να πέσουν οι διαχωριστικές γραμμές.