Η επίσημη έκθεση για τον κλάδο του αλουμινίου, «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», επιστρέφει στις 14-16 Οκτωβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, και η Architectural Aluminium Academy θα είναι δυναμικά παρούσα στο εντυπωσιακό διπλό περίπτερο (Hall 3, stand C2 και C4) της ALUMIL, συνολικού μεγέθους 780 τ.μ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους ανθρώπους της Ακαδημίας, αλλά και τις καινοτόμες υπηρεσίες που προσφέρει ο οργανισμός στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του κλάδου των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, με όραμα τη συνεχή εξέλιξή τους.

Επισκεφθείτε το περίπτερο της ALUMIL και ανακαλύψτε τις υπηρεσίες της Architectural Aluminium Academy
Η έμπειρη ομάδα της Ακαδημίας θα είναι στη διάθεση των επισκεπτών, για να ακούσει τις ανάγκες τους, να προτείνει τις κατάλληλες λύσεις και να παρουσιάσει λεπτομερώς τους τρεις πυλώνες υπηρεσιών που προσφέρει.

Συμβουλευτική Επιχειρήσεων
Η Συμβουλευτική Επιχειρήσεων είναι μια εξατομικευμένη υπηρεσία που προσφέρει πρακτικές, ρεαλιστικές και αξιόπιστες λύσεις στα προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου. Πρόκειται για ένα σύνολο εξειδικευμένων παρεμβάσεων, μέσα από τις οποίες βελτιώνονται η οργάνωση, οι λειτουργίες, η απόδοση και η στρατηγική των επιχειρήσεων, με στόχο την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους και την αύξηση της κερδοφορίας τους. Η υπηρεσία της Συμβουλευτικής είναι ιδιαίτερα ευέλικτη, καθώς προσφέρεται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, στον χώρο και τον χρόνο που ορίζει κάθε πελάτης.

Τεχνική Υποστήριξη
Πρόκειται για άλλη μία εξατομικευμένη υπηρεσία που εστιάζει στην τεχνική κατάρτιση μεμονωμένων επαγγελματιών ή επιχειρήσεων του κλάδου σε όλες τις σειρές αρχιτεκτονικών συστημάτων της ALUMIL. Συνδυάζοντας τη θεωρητική με την τεχνική εκπαίδευση, οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα της Τεχνικής Υποστήριξης εξειδικεύονται στα συστήματα της ALUMIL, επιλύοντας όλα τα τεχνικά προβλήματα που μπορεί να αντιμετωπίζουν και ενδυναμώνοντας τη θέση τους στην αγορά.

, Η Architectural Aluminium Academy δίνει το «παρών»  στην κλαδική έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», ktisma & aluminio

Επαγγελματική Κατάρτιση
Ο πυλώνας της Επαγγελματικής Κατάρτισης περιλαμβάνει δύο ολοκληρωμένα εκπαιδευτικά προγράμματα που αξιοποιούν τις προοπτικές που προσφέρει ο κλάδος, διασφαλίζοντας το επαγγελματικό μέλλον τόσο των εν ενεργεία κατασκευαστών κουφωμάτων όσο και των νέων που επιθυμούν να ενταχθούν στον κλάδο.

• Προετοιμασία Πιστοποίησης Κατασκευαστών: Ένα ταχύρρυθμο επιμορφωτικό πρόγραμμα διάρκειας 50 διδακτικών ωρών που υλοποιείται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Β.Α.Σ., προσφέροντας στους κατασκευαστές όλες τις απαραίτητες γνώσεις και δεξιότητες που χρειάζονται για να ανταποκριθούν στις νέες προκλήσεις και ανάγκες του κλάδου αλλά και να επιτύχουν στις εξετάσεις πιστοποίησης από τρίτο ανεξάρτητο φορέα.
• Τεχνικός Κουφωμάτων Αλουμινίου: Ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα θεωρητικής και εργαστηριακής κατάρτισης διάρκειας 600 διδακτικών ωρών, μέσα από το οποίο οι εκπαιδευόμενοι αποκτούν τις απαραίτητες γνώσεις για να κατασκευάζουν, να τοποθετούν, να συντηρούν και να επισκευάζουν κουφώματα αλουμινίου.

Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να λάβουν πρόσκληση για την έκθεση «Ελληνικό Αλουμίνιο 2022», μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή εδώ.