Η ΕΤΕΜ θα είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Πορτογαλικού Οίκου για την Νοτιοανατολική Ευρώπη .

Από την 1η Νοεμβρίου αρχίζει επίσημα η στρατηγική συνεργασία της ΕΤΕΜ με την διεθνώς αναγνωρισμένη πορτογαλική εταιρεία Hyline, η οποία προσφέρει καινοτόμες μινιμαλιστικές λύσεις αλουμινίου. Η ЕТЕМ θα συμπεριλαμβάνει επίσημα όλα τα προϊόντα της Hyline στο χαρτοφυλάκιό της, καθώς θα αποτελέσει τον αποκλειστικό αντιπρόσωπο για την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Τα συστήματα έχουν εξαιρετικά σύγχρονο design και έχουν σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να προκαλούν τον πιο απαιτητικό  αρχιτέκτονα. Το χαρτοφυλάκιο της Hyline αποτελείται από μινιμαλιστικές συρόμενες λύσεις, κατακόρυφης κύλισης συρόμενα, αρθρωτές πόρτες, ανοιγόμενα παράθυρα καθώς και άλλα προϊόντα, τα οποία αναμένεται να παρουσιαστούν στο κοινό κατά τη διάρκεια δύο εκδηλώσεων  στην Αθήνα – στο 14ο Συνέδριο Αλουμινίου και Αρχιτεκτονικών Κατασκευών στις 1-3 Νοεμβρίου 2019 και στην Έκθεση Xenia στις 23-25 Νοεμβρίου 2019. Επιπλέον οι επισκέπτες της φετινής Batimat στο Παρίσι ,4-8 Νοεμβρίου 2019, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να αφουγκραστούν τις τελευταίες προϊοντικές εξελίξεις της Hyline στο Hall 5A Stand D068, με τη συμμετοχή εξειδικευμένου προσωπικού της ΕΤΕΜ .

Η συνεργασία με τα προϊόντα της Hyline αποτελεί μέρος της στρατηγικής της  ЕТЕМ για την παροχή ευέλικτων αρχιτεκτονικών λύσεων βασισμένων στις τελευταίες τάσεις. Τα συστήματα της ЕТЕМ μπορούν να συνδυαστούν με τις λύσεις Hyline, παρέχοντας πλήρη ελευθερία στον αρχιτέκτονα.