Ολοκληρωμένες λύσεις στους παραγωγούς για την παραγωγή αντικουνουπικών συστημάτων, από το αρχικό στήσιμο μίας καθετοποιημένης παραγωγής, μέχρι το τελικό προϊόν με συνεχή τεχνική υποστήριξη, αλλά και τον εμπλουτισμό της γκάμας των ήδη παραγόμενων προϊόντων τους!

Η Zanzar Hellas ιδρύθηκε το 2010 ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της Ιταλικής Zanzar SpA στην Ελλάδα, στα Βαλκάνια και στη Μέση Ανατολή, με κύρια δραστηριότητα την προώθηση αντικουνουπικών συστημάτων και την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης στους κατά τόπους παραγωγούς. Η εταιρεία στελεχώνεται από ανθρώπους με εμπειρία και ειδίκευση πάνω από 25 χρόνια στα συστήματα σήτας.
Σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία της Zanzar SpA, την μεγάλη γκάμα των διαθέσιμων προϊόντων, την έρευνα και την ανάπτυξη, πολύ γρήγορα καθιερώθηκε ως πρωτοπόρος στην ανάπτυξη των αντικουνουπικών συστημάτων στις παραπάνω αγορές, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους συνεργάτες της.

Παράλληλα, ήταν αυτή που «διαμόρφωσε» και στην ελληνική αγορά μοντέλα όπως την πρωτότυπη 022, 027, Plisse Zero και Jolly.

Αυτό που είναι ξεχωριστό για την Zanzar Hellas, είναι ότι ήταν η πρώτη στην ελληνική αγορά που έδωσε στους συνεργάτες της παραγωγούς, ολοκληρωμένες λύσεις για την παραγωγή συστημάτων σήτας Plisse, από το αρχικό στήσιμο μίας καθετοποιημένης παραγωγής, την τεχνογνωσία, την εκπαίδευση, τις πρώτες ύλες, τον μηχανολογικό εξοπλισμό και τη συνεχή υποστήριξη. Με τον τρόπο αυτό τους βοηθά με ουσιαστικό τρόπο να αυξήσουν την γκάμα των προϊόντων τους αλλά και την ποιότητα των συστημάτων στην αγορά, σε πολύ σύντομο χρόνο και χωρίς ρίσκο επένδυσης από την πλευρά τους.

Παράλληλα, απευθύνεται και στο σύνολο των παραγωγών σήτας της ελληνικής αγοράς, προσφέροντάς τους εξειδικευμένες λύσεις για τον εμπλουτισμό των παραγόμενων προϊόντων τους με νέα, καινοτόμα προϊόντα, τόσο στον χώρο της σήτας όσο και σε άλλες εφαρμογές για το εσωτερικό ή το εξωτερικό του παραθύρου και της μπαλκονόπορτας.

0.22 & 0.27 THE ORIGINAL
Η 0.22 THE ORIGINAL είναι μια αθόρυβη σήτα οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί 15 χιλ. και πλευρικά κορδόνια, ιδανική για παράθυρα και μπαλκονόπορτες.
Έχοντας πλάτος προφίλ μόλις 22 χιλ. αποτελεί τη άριστη λύση όπου υπάρχουν προβλήματα χώρου.
Ο μόλις 7 χιλ. οδηγός πατώματος αλουμινίου καθιστά εύκολη τη διέλευση. Το γεγονός ότι τα κορδόνια είναι πλευρικά, αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα για την αποφυγή συσσώρευσης απορριμμάτων, με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται εύκολος καθαρισμός και ομαλή λειτουργία της σήτας.

Το προφίλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικά ώστε να λειτουργεί ως εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του. Διαθέτει ειδικό σύστημα γρήγορης και ακριβούς τοποθέτησης (bayonet). Παρέχεται στις εκδοχές μονόφυλλη, δίφυλλη, αναστρέψιμη για επάλληλα κουφώματα και ΚΙΤ. Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα.

Επίσης υπάρχει και η έκδοση της σήτας 0.27 THE ORIGINAL. Πρόκειται για τη στιβαρή έκδοση της γκάμας πλευρικών κορδονιών, με πτυχωτό πανί 20 χιλ., για καλύτερη ορατότητα, με ταυτόχρονη διατήρηση των ίδιων υψηλών και αισθητικών προδιαγραφών.
Διαθέτει και αυτή ειδικό σύστημα γρήγορης και ακριβούς τοποθέτησης (bayonet).
Παρέχεται στις εκδοχές μονόφυλλη, δίφυλλη και αναστρέψιμη.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

PLISSE ZERO
Είναι μια στιβαρή σήτα οριζόντιας κίνησης με πτυχωτό πανί 20 mm ιδανική για μπαλκονόπορτες. Είναι η αναβάθμιση της κλασσικής σητας Plisse. Διαθέτει ερπύστριες στο κατω μερος και έλασμα ατσαλιού στο επάνω με αποτέλεσμα την αισθητή μείωση του θορύβου στην λειτουργία της. Οι ερπύστριες έχουν ειδικό σχεδιασμό ασφαλείας ώστε να κουμπώνουν στον οδηγό πατώματος προς αποφυγή εκτροχιασμού.
Το προφιλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικα ώστε να λειτουργεί σαν εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του. Ο πολύ χαμηλός οδηγός πατώματος σε PVC 5 mm καθιστά εύκολη την διέλευση και τον καθαρισμό. Διατιθεται σε εκδοχές μονοφυλλη, διφυλλη και πολύ σημαντικο με παρασυρόμενα φυλλα από δυο μεχρι έξι για πολύ μεγάλα ανοίγματα. Το πανί διατίθεται σε μαύρο και γκρι χρώμα.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

FRONTAL 40
Η FRONTAL 40 είναι μία κάθετη σήτα ελατηρίου που χαρακτηρίζεται από την μετωπική τοποθέτηση.
Παρέχεται με κουτι 40 χιλ.
Η μετωπική τοποθέτηση, μαζί με ένα σύστημα ρύθμισης του ελατηρίου στην ήδη τοποθετημένη σήτα με ειδικό κλειδί allen, την καθιστά ιδιαίτερα λειτουργική.

ΕΚΔΟΧΗ STANDARD
• οδηγοί με απλό βουρτσάκι (κατόπιν ζήτησης αντιανεμικό)
• μεγάλο κατωκάσι (57 χιλ.)
• σύστημα λειτουργίας clic clac ρυθμιζόμενο κατά μήκος των οδηγών μεχρι την βάση.

ΕΚΔΟΧΗ ΜΙΚΡΟ ΚΑΤΩΚΑΣΙ (40 χιλ.)
• σύστημα λειτουργίας clic clac ρυθμιζόμενο κατά μήκος των οδηγών.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ
Συστήματα ρολού κάθετης κίνησης και λειτουργία με μοτέρ.
Διατίθεται με ιδιαίτερα ανθεκτικό πανί σήτας, πανιά σκίασης σε διάφορες ποιότητες και crystal.
Τέλεια σύνθεση κομψότητας και λειτουργικότητας, είναι η άριστη λύση για μεγάλα μονόφυλλα ανοίγματα χάρη στο σύστημα ΑΝΤΙΑΝΕΜΙΚΟ ZIP.
Μπορεί να τοποθετηθεί εξωτερικά αλλά και σε χωνευτά κουφώματα με ειδικούς πλάγιους οδηγούς.
Τα μοναδικά χαρακτηριστικά του το καθιστούν ιδιαίτερα κατάλληλο για χώρους όπως βεράντες, αίθρια και πέργκολες.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

SIGILLA 50 ΚΑΘΕΤΗ
Είναι μία κάθετη σήτα ελατηρίου, κατάλληλη για παράθυρα και μπαλκονόπορτες με κουτί 50χιλ. Είναι το απόλυτο αντιανεμικό σύστημα κάθετης και οριζόντιας ελατηρίου χάρη στο ΖΙΡ που συρταρώνει στους οδηγούς. Ο συνδιασμός του τηλεσκοπικού οδηγού με ΖΙΡ και του ερμητικού κουτιού προσφέρει εξαιρετική προστασία από έντομα και κάθε είδους ζωύφιο.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

JOLLY
Είναι μια σητα ρολού οριζόντιας κίνησης ιδανική για μπαλκονόπορτες. Το προφιλ λαβή είναι σχεδιασμένο ειδικα ώστε να λειτουργεί σαν εργονομική λαβή σε όλο το μήκος του γεγονός που την καθιστά άνετη και εύκολη στην λειτουργία τοσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτικό μερος του χώρου. Το άνοιγμα και το κλείσιμο της σητας, παρά το γεγονός ότι λειτουργεί με ελατήριο, είναι ελεγχόμενο χωρις να προκαλεί ξαφνικές και γρήγορες περιελίξεις. Το χαρακτηριστικό αυτό σε συνδυασμό με τον πολύ χαμηλό οδηγό πατώματος σε PVC 5 mm καθιστά το προϊόν ιδανικό για χώρους συχνής διέλευσης. Το ίσιο πανι fiberglass προσφέρει καλύτερη ορατότητα. Διαθέτει ειδικο αντιανεμικό συστημα ( tornello) ώστε να συγκρατείται το πανι και να εμποδίζεται η έξοδος του από τις ερπύστριες σε περίπτωση ανέμου. Επίσης διαθέτει τηλεσκοπικό οδηγό για την διατήρηση παραλληλότητας των κάθετων προφίλ σε περίπτωση μη συμμετρικού ανοίγματος γεγονός που εγγυάται την άψογη λειτουργία της.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο

LIBERA
H Libera είναι μια κομψή σήτα, ιδανική για μπαλκονόπορτες, εξοπλισμένη με εργονομική λαβή, γεγονός που την καθιστά άνετη και εύκολη στη λειτουργία τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό.

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά: 
• μέγιστο πλάτος ανοίγματος μονόφυλλης 2m
• ειδικό αντιανεμικό σύστημα συγκράτησης πανιού
• δυνατότητα χρήσης ή μη οδηγού πατώματος αλουμινίου
• ειδικό τηλεσκοπικό σύστημα τοποθέτησης για ασύμμετρα ανοίγματα.

, ZANZAR HELLAS: Καινοτομίες και υποστήριξη στις εταιρείες παραγωγούς!, Κτίσμα & Αλουμίνιο