Η φιλοσοφία των ξενοδοχείων που περιλαμβάνουν διαμερίσματα αντί για απλά δωμάτια, είναι κάτι που αρχίζει να κερδίζει δημοφιλία διεθνώς. Τα λεγόμενα και apart-hotels («apart» από το αγγλικό apartment που σημαίνει διαμέρισμα) είναι μια νέα τάση, που δίνει στους επισκέπτες μια καινούργια επιλογή διαμονής, με διαφορετικά οφέλη από ένα απλό ξενοδοχείο.

Στο Aldgate, μια από τις πιο πολυσυζητημένες περιοχές του Λονδίνου, ανατολικά του City, ο Ξενοδοχειακός Όμιλος Staycity, προσέθεσε ένα νέο κτίριο καταλυμάτων στην ήδη μεγάλη του γκάμα. Πρόκειται για το Wilde Aldgate Tower Bridge, μια νέα πρόταση διαμονής της Staycity στη λογική του διαμερίσματος εντός ξενοδοχειακού περιβάλλοντος. Το νέο «διαμερισματοξενοδοχείο» – σχεδιασμένο από τη Dexter Moren Associates – που ανήκει στη σειρά Wilde και αντλεί την έμπνευσή του από τον Oscar Wilde, υπόσχεται εμπειρία διαμονής που θα προσφέρει πολυτέλεια, άνεση και κυρίως την αίσθηση της ζεστασιάς ενός σπιτιού.

, Wilde Staycity Apart-Hotel: Τα συστήματα της ALUMIL σε ανερχόμενη περιοχή του Λονδίνου, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ανάμεσα στα 156 διαμερίσματα και στούντιο του Wilde Aldgate Tower Bridge, ο επισκέπτης μπορεί να βρει τον χώρο που του ταιριάζει. Προσεγμένα διαμερίσματα, με premium επίπλωση, μοντέρνες κουζίνες και οικιακές συσκευές από γνωστά brands, μεταφέρουν μια ξεχωριστή σπιτική ατμόσφαιρα, ενώ η 24ωρη reception και οι ξενοδοχειακές υπηρεσίες, συμπληρώνουν άψογα μια αψεγάδιαστη και υβριδική εμπειρία διαμονής. Τα μοντέρνα διαμερίσματα έχουν εξοπλιστεί με το υψηλής ποιότητας ανοιγόμενο σύστημα της ALUMIL, «αγκαλιάζοντας» ιδανικά τη συνολική σχεδιαστική προσέγγιση και ταυτόχρονα παρέχοντας υψηλές επιδόσεις σε επίπεδο θερμομόνωσης, ηχομείωσης και στεγάνωσης.

, Wilde Staycity Apart-Hotel: Τα συστήματα της ALUMIL σε ανερχόμενη περιοχή του Λονδίνου, Κτίσμα & Αλουμίνιο

To Wilde Aldgate Tower Bridge της Staycity ApartHotels είναι ένα σύγχρονο ξενοδοχείο διαμερισμάτων σε μια από τις πιο πολυσυζητημένες περιοχές του Λονδίνου. Τα συστήματα της ALUMIL υποστηρίζουν απαιτητικά έργα διεθνώς, πληρώντας όλα τα απαραίτητα κριτήρια και συνδυάζοντας ιδανικά υψηλές επιδόσεις και απαράμιλλη αισθητική.

, Wilde Staycity Apart-Hotel: Τα συστήματα της ALUMIL σε ανερχόμενη περιοχή του Λονδίνου, Κτίσμα & Αλουμίνιο