Το 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών ΠΟΒΑΣ, Αλουμινίου – Σιδήρου – Εξοικονόμησης Ενέργειας και Αρχιτεκτονικής φιλοξενείται στο Παπαστράτειο Μέγαρο στο Αγρίνιο το 3ήμερο 27-29 Μαίου 2022.

Η Verpan για πολλοστή φορά στηρίζει το Συνέδριο και του Κατασκευαστές του Κλάδου, ως μεγάλος χορηγός.Όλοι μαζί Βιομηχανίες, Επαγγελματίες, Σωματεία, Φορείς στηρίζουν με την παρουσία τους το Συνέδριο. Είναι μία ευκαιρία για όλους η μεγάλη αυτή συνάντηση να δώσει κάποια μηνύματα και να μέσα από ένα γόνιμο διάλογο να δοθούν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κατασκευαστές τόσο λόγω της πανδημίας όσο και τις αυξήσεις που αντιμετωπίζουν το τελευταίο διάστημα.

Η VERPAN – ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ με στόχο την ικανοποίηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών της συνεχίζει καθημερινά να επενδύει σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ενώ το άρτια οργανωμένο σχεδιαστικό της τμήμα συνεχώς σχεδιάζει και παρουσιάζει νέα προϊόντα ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Η μεγάλη ποικιλία σχεδίων που διαθέτει, οι μοντέρνοι αλλά και κλασικοί συνδυασμοί χρωμάτων και υλικών, η άριστη ποιότητα και οι πλέον ανταγωνιστικές τιμές της, την έχουν καθιερώσει στις καλύτερες εταιρείες του χώρου.

Πρόσφατα δημιούργησε ένα υποκατάστημα στον Εύοσμο, στη Θεσσαλονίκη σε σύγχρονες εγκαταστάσεις για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η εταιρεία για μία ακόμη φορά αποδεικνύει ότι εξελίσσεται σύμφωνα με τις ανάγκες των καιρών και δεν μένει στα λόγια.