Ανάμεσα στους διακεκριμένους χορηγούς του 8ου Πανελλήνιου Συνεδρίου της ΠΟΒΑΣ, που έλαβε χώρα στην πόλη του Αγρινίου από τις 27 έως τις 29 Μαΐου, ήταν και η πρωτοπόρος εταιρεία VERPAN, που δραστηριοποιείται από το 1987 στο χώρο των συνθετικών πάνελ. Η VERPAN, βρίσκεται πάντα κοντά στην ΠΟΒΑΣ, υποστηρίζοντας και συμμετέχοντας στις δράσεις του φορέα. Και αυτή τη φορά, λοιπόν, δεν μπορούσε παρά να συγκαταλέγεται στους Μεγάλους Χορηγούς αυτής της πολυσήμαντης συνάντησης του κλάδου. Η ΠΟΒΑΣ διοργάνωσε το Συνέδριο σε συνεργασία με τις εταιρείες Profilmedia και Profilgroup που είχουν αναλάβει την Οργανωτική υποστήριξη της εκδήλωσης.

Το Παπαστράτειο Μέγαρο, Συνεδριακό και Εκθεσιακό Κέντρο, ένα μεγαλοπρεπές κτήριο, πραγματικό κόσμημα της πόλης του Αγρινίου, φιλοξένησε το σημαντικότερο γεγονός του κλάδου, που ήταν αφιερωμένο στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν σήμερα οι κατασκευαστές.

, VERPAN: Πρωταγωνίστησε ως μεγάλος χορηγός στο 8ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η VERPAN, όπως πάντα, πρωταγωνιστεί στις μεγάλες αλλαγές που οδηγούν στη διαμόρφωση ενός νέου πλαισίου, με σύνθημα: «Το Μέλλον ανήκει στον Κλάδο και στους Κατασκευαστές».

Το Συνέδριο σημείωσε μεγάλη επιτυχία, καθώς το παρακολούθησε πλήθος εκπροσώπων της βιομηχανίας αλουμινίου, κατασκευαστών, αρχιτεκτόνων κ.ο.κ. Στο σύνολό τους, το Συνέδριο προσέλκυσε πάνω από 2000 άτομα. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στον κοινό διάλογο σχετικά με τα σοβαρότερα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο την περίοδο αυτή και διαχρονικά. Κάποια θέματα που συζητήθηκαν εκτενώς ήταν η Εξοικονόμηση Ενέργειας στον κατασκευαστικό κλάδο, η Καινοτομία στα συστήματα αλουμινίου, η Πιστοποίηση Προσόντων των κατασκευαστών και το «Έξυπνο» σπίτι.