Η εταιρεία VERPAN-ΚΟΥΡΤΟΓΛΟΥ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην παραγωγή συνθετικών – πλαστικών από το 1987, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα παραγωγικής αλυσίδας, με εξέχουσα θέση τα συνθετικά πάνελ. Διαθέτοντας ιδιόκτητες εγκαταστάσεις και όντας εξοπλισμένη με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της σύγχρονης αγοράς, με συνέπεια και αξιοπιστία. Διαθέτει μεγάλη ποικιλία σχεδίων σε μοντέρνους αλλά και κλασικούς συνδυασμούς χρωμάτων και υλικών, σε άριστη ποιότητα και στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Με στόχο την ικανοποίηση και την κάλυψη των αναγκών των πελατών της η VERPAN συνεχίζει καθημερινά να επενδύει σε εξοπλισμό και τεχνογνωσία, ενώ το άρτια οργανωμένο σχεδιαστικό της τμήμα συνεχώς σχεδιάζει και παρουσιάζει νέα προϊόντα ακολουθώντας τις σύγχρονες απαιτήσεις της αγοράς. Με νέες, μοντέρνες προτάσεις, με αδιαπραγμάτευτη προσοχή στη λεπτομέρεια και μοναδικό σχεδιασμό, δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές στον σχεδιασμό της εισόδου σας – επιλογές σε σχέδια που έχετε τη δυνατότητα να συνδυάσετε με μια πληθώρα από τζάμια, με ή χωρίς Inox και ιδιαίτερες, νέες λαβές που κερδίζουν το ενδιαφέρον. Φυσικά πάντα μέσα από ένα μεγάλο χρωματολόγιο τόσο από φύλλα αλουμινίου όσο και με την δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής για το πάνελ σας.

ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ
H VERPAN συνεχίζει να εμπλουτίζει τον κατάλογό της σε πάνελ αλουμινίου. Με νέες, μοντέρνες προτάσεις, με αδιαπραγμάτευτη προσοχή στην λεπτομέρεια και μοναδικό σχεδιασμό, δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές στον σχεδιασμό της εισόδου σας.
Επιλογές σε σχέδια που έχετε την δυνατότητα να συνδυάσετε με μια πληθώρα από τζάμια, με ή χωρίς Inox και ιδιαίτερες νέες λαβές που κερδίζουν το ενδιαφέρον. Φυσικά πάντα μέσα από ένα μεγάλο χρωματολόγιο τόσο από φύλλα επενδυμένα με foil όσο και με την δυνατότητα ηλεκτροστατικής βαφής για το πάνελ σας.

ΠΑΝΕΛ ABS
Η VERPAN, παρουσιάζει την κυκλοφορία της νέας σχεδιαστικής της γραμμής σε ΑΒS. Τολμηρές γραμμές με απαράμιλλο στυλ, αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και συνδυασμοί που μαγνητίζουν τα βλέμματα στον κόσμο του συνθετικού πάνελ, πάντα με υψηλό συντελεστή θερμικής αγωγιμότητας!
Εμπλουτίστε την επιλογή σας με τζάμια μέσα από πολλές προσφερόμενες επιλογές, με πηχάκι inox ή βαμμένο σε χρώμα που επιθυμείτε και νέα σχέδια από λαβές, οι οποίες ολοκληρώνουν το κάθε σχέδιο με τρόπο μοναδικό.

, VERPAN: Νέες Μοντέρνες προτάσεις σε πάνελ αλουμινίου και ABS, Κτίσμα & Αλουμίνιο