Η VERPAN, όντας από τις πλέον εξειδικευμένες και πρωτοπόρες εταιρίες στον χώρο του αλουμινίου με πολύχρονη εγχώρια και διεθνή παρουσία στην αγορά, σας παρουσιάζει τις λύσεις της στις ΑΥΛΟΠΟΡΤΕΣ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ.

Η χρήση του αλουμινίου αποτελεί σήμερα μια από τις πλέον διαδεδομένες και αξιόπιστες λύσεις και στον τομέα της ΑΥΛΟΠΟΡΤΑΣ.

Η αυλόπορτα της VERPAN χαρακτηρίζεται για την ανθεκτικότητα της ενάντια στις διαβρώσεις. Το βάρος μιας αυλόπορτας αλουμινίου είναι το 1/3 σε σχέση με την αντίστοιχη παραδοσιακή σιδερένια ίδιων διαστάσεων. Το αλουμίνιο σε σχέση με τα άλλα μέταλλα αντέχει περισσότερο στις καιρικές συνθήκες χάρη στην ειδική επεξεργασία που έχει υποστεί και δε διαβρώνεται.

Επιπλέον τα κράματα υψηλής ποιότητας που χρησιμοποιούνται από την VERPAN, σε συνδυασμό με τη χρήση εξαρτημάτων συναρμολόγησης από υλικά υψηλής ποιότητας inox, εγγυώνται μεγάλη ανθεκτικότητα στις καιρικές συνθήκες παραθαλάσσιων περιοχών. Μηδαμινή συντήρηση, απεριόριστη αντοχή στον χρόνο.

Η VERPAN είναι σε θέση να σας παρουσιάσει προϊόντα που προσφέρουν λύσεις για κάθε τύπο κατασκευής και διατίθενται σε πολλά σχέδια και ακόμα περισσότερους συνδυασμούς υλικών και χρωμάτων, καλύπτοντας τις απαιτήσεις τόσο των παραδοσιακών όσο και των μοντέρνων αρχιτεκτονικά κτηρίων.

Οι αυλόπορτες μας διατίθενται σε πλήρως αυτοματοποιημένες ή χειροκίνητες, ανοιγόμενες ή συρόμενες, δίφυλλες ή μονόφυλλές. Προσφέρονται για κατασκευές μεγάλων διαστάσεων και με την δυνατότητα επιλογής εξατομικευμένων λύσεων και καλύπτουν το σύνολο των τεχνικών αλλά και αισθητικών αναγκών.

Τέλος, προσφέρουν την δυνατότητα επιλογής μέσα από μια εντυπωσιακή ποικιλία πιστοποιημένων χρωμάτων.

, VERPAN: Λύσεις στις αυλόπορτες αλουμινίου!, ktisma & aluminio