Η THIRAL ολοκλήρωσε με επιτυχία τη φετινή της συμμετοχή στην κορυφαία Διεθνή Έκθεση Αρχιτεκτονικής, Δομικών Υλικών και Συστημάτων, BAU 2023, στο Μόναχο της Γερμανίας. H έκθεση BAU λαμβάνει χώρα κάθε 2 χρόνια, με εξαίρεση το 2021 που έγινε διαδικτυακά λόγω της πανδημίας, αποτελώντας μία από τις μεγαλύτερες και διεθνώς δημοφιλείς διοργανώσεις του κατασκευαστικού κλάδου για πάνω από 50 χρόνια, που φέτος προσέλκυσε 190.000 επισκέπτες και παρουσίασε ρεκόρ εκθετών με 2.260 συμμετοχές από 49 χώρες.

Με αφορμή την συμπλήρωση 30 ετών παρουσίας στο χώρο, και το λανσάρισμα του νέου καταλόγου EXCLUSIVE, η THIRAL συμμετείχε με ένα σύγχρονο περίπτερο όπου οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να εξετάσουν τις τελευταίες εξελίξεις στα προϊόντα της, σύμφωνα με τις τρέχουσες τάσεις στην αρχιτεκτονική και διακοσμητική των κτηρίων.

Το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέντρισαν οι νέες σειρές PIVOT και EXCLUSIVE PLUS, που με τα νέα σχέδια και τεχνοτροπίες, κέρδισαν τις εντυπώσεις.

Ιδιαίτερα δημοφιλή τόσο σε κατασκευαστές, όσο και σε ιδιώτες, αποδείχτηκαν για άλλη μια φορά τα σχέδια της σειράς CLASSIC, δημιουργώντας μια ολοκληρωμένη λύση για παραδοσιακού τύπου κατοικίες.

Η Thiral συνεχίζει και φέτος τη δυναμική της παρουσία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μέσω της συμμετοχής της σε κορυφαίες εκθέσεις του κατασκευαστικού κλάδου, παρέχοντας σύγχρονες και καινοτόμες ιδέες που ανταποκρίνονται σε κάθε ανάγκη των επαγγελματιών του σύγχρονου κατασκευαστικού κλάδου.