Το SUPREME SD95 είναι ένα στιβαρό και κομψό σύστημα για πόρτες εισόδου από την ALUMIL, το οποίο χρησιμοποιείται σε μια πληθώρα έργων σε όλο τον κόσμο. Πρόσφατα, το σύστημα έλαβε πιστοποίηση από το Passive House Institute. Αυτή η διάκριση σχετίζεται με τις επιδόσεις του στη θερμή, εύκρατη κλιματική ζώνη.

, SUPREME SD95: Το σύστημα για πόρτες εισόδου της ALUMIL λαμβάνει πιστοποίηση Passive House, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ένα Υψηλής Ποιότητας Σύστημα Πόρτας Εισόδου
Το υψηλών προδιαγραφών σύστημα για πόρτες εισόδου παρουσιάζει κορυφαίες επιδόσεις λειτουργικότητας και αισθητικής. Η μοντέρνα, συνεπίπεδη σχεδίαση του SD95 μπορεί να καλύψει ακόμα και τις πιο αυστηρές αρχιτεκτονικές απαιτήσεις, ενώ η ολοκληρωμένη γκάμα από θερμοδιακοπτόμενα προφίλ το καθιστά ένα άψογο, από ενεργειακής άποψης, σύστημα.

Κορυφαία Επίπεδα Ασφάλειας, Λειτουργικότητα & Εξοικονόμησης Ενέργειας
Το SUPREME SD95 προσφέρει μια ευρεία γκάμα από συστήματα κλειδώματος, παρέχοντας τη δυνατότητα για κλείδωμα 3 ή 5 σημείων. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε κυλινδρικούς μεντεσέδες αλουμινίου (για βάρος φύλλου έως 160 κιλά) και σε κρυφούς μεντεσέδες (έως 120 κιλά). Το σύστημα μπορεί να διαθέτει είτε γυάλινο γέμισμα είτε προφίλ αλουμινίου. Στην περίπτωση του προφίλ αλουμινίου, γίνεται συγκόλληση του υλικού στο προφίλ, προσφέροντας ασφάλεια, σταθερότητα και ενισχυμένη θερμομόνωση. Επιπρόσθετα, μονωτικές ράβδοι ενσωματώνονται στα προφίλ, ενώ περιμετρικά χρησιμοποιείται μονωτικός αφρός.

Η Αξία της Πιστοποίησης Passive House
Η ALUMIL είναι πλέον η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα που διαθέτει πιστοποίηση από το Passive House Institute για κάποιο από τα συστήματα εισόδου της. Πρόκειται για μια σπουδαία τιμή, που υπογραμμίζει το επίπεδο έρευνας και κατασκευαστικής αριστείας. Το SD95 έλαβε τη συγκεκριμένη πιστοποίηση ως αποτέλεσμα των επιδόσεών του στο περιβάλλον της θερμής, εύκρατης κλιματικής ζώνη. Αυτό αποδεικνύει ότι το σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε απαιτητικά έργα, στα οποία η υψηλή απόδοση σε θερμομόνωση, υδατοστεγανότητα και εξοικονόμηση ενέργειας αποτελεί προαπαιτούμενο.

, SUPREME SD95: Το σύστημα για πόρτες εισόδου της ALUMIL λαμβάνει πιστοποίηση Passive House, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ένα Ολοκληρωμένο Σύστημα για Πόρτες Εισόδου
Η ALUMIL αποδεικνύει συνεχώς ότι επιδιώκει την τελειότητα κάθε μέρα. Το SUPREME SD95, ένα σύγχρονο και προηγμένο σύστημα πορτών εισόδου, με τη νέα πιστοποίηση Passive House, έχει αναβαθμίσει τη συνολική του απόδοση και πλέον έχει λάβει κορυφαία θέση στην κατηγορία των πορτών εισόδου από αλουμίνιο, σύμφωνα με τα κριτήρια που θέτει το διεθνώς αναγνωρισμένο Passive House Institute.