Η εταιρεία STAMEXAL απόλυτα εξειδικευμένη στην παραγωγή ράουλων, διαθέτει την απαιτούμενη τεχνογνωσία για την κατασκευή προϊόντων υψηλής ποιότητας και άριστης εφαρμογής.

Η μακροχρόνια πορεία της και η αποκλειστική ενασχόλησή της με το συγκεκριμένο προϊόν, ενισχύουν την ανταγωνιστικότητα της εταιρείας.
Η απόλυτη ποιότητα, ο σεβασμός στην τήρηση υψηλών προδιαγραφών και ο έλεγχος σε όλες τις φάσεις παραγωγής και επεξεργασίας έως το τελικό προϊόν, δίνουν συγκριτικό πλεονέκτημα στην εταιρεία.

Ευέλικτη και έμπειρη η STAMEXAL εμπλουτίζει συνεχώς την γκάμα των προϊόντων της, ανάλογα με τις ανάγκες της αγοράς, παρέχοντας σήμερα απεριόριστες επιλογές σε ράουλα.

Όλα αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα η εταιρεία να δημιουργήσει νέα ράουλα με ανοξείδωτη ρόδα για τις minimal σειρές κουφωμάτων με την μικρή ορατή διατομή και το μεγάλο βάρος.

Για μέχρι 450 kg τα ράουλα μπορούν να είναι ρυθμιζόμενα, για μεγαλύτερα βάρη μέχρι και 1000kg πρέπει να είναι σταθερά και να τοποθετούνται τόσα όσα χρειάζονται ανάλογα με το βάρος του κουφώματος.

Η εξαιρετική συνέπεια που επιδεικνύει στις σχέσεις με τους συνεργάτες της , και ο υπερσύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός της, σε συνδυασμό με την πολύχρονη εμπειρία και εξειδίκευση , έχουν σαν αποτέλεσμα τα ράουλα STAMEXAL να αποτελούν την καλύτερη λύση για τα συρόμενα κουφώματα όλων των εταιρειών.