Στο πλαίσιο της συνεχούς εξέλιξης των αρχιτεκτονικών συστημάτων, η ALUMIL δημιούργησε νέες καινοτόμες minimal τυπολογίες για το εξελιγμένο συρόμενο SMARTIA M12500 PHOS.

Συγκεκριμένα, πλέον μπορεί το κάτω μέρος του φύλλου να χωνευτεί-κρυφτεί μέσα στο δάπεδο με τον κάτω οδηγό επίσης ενσωματωμένο μέσα στο δάπεδο, με αποτέλεσμα και οι τέσσερις πλευρές του κουφώματος να είναι πλήρως ενσωματωμένες στην τοιχοποιία και στο πάτωμα, προσφέροντας εκλεπτυσμένη αισθητική με εκτενείς γυάλινες επιφάνειες από το δάπεδο ως το ταβάνι. Χάρη στα στενά προφίλ του γάντζου (σημείο επαλληλίας) με μόλις 32 mm και την τυπολογία φιλητού με µόλις 72 mm, το συγκεκριμένο σύστημα επιτρέπει μοναδικές minimal κατασκευές που αναβαθμίζουν κατακόρυφα την αισθητική κάθε χώρου.

Το SMARTIA M12500 PHOS είναι ένα εξαιρετικό μη θερμομονωτικό σύστημα για συρόμενα κουφώματα µε minimal γραµµές, το οποίο µεγιστοποιεί το φυσικό φωτισµό και τη θέα. Το µοναδικό minimal design του, µε κομψές, λιτές γραµµές, είναι απολύτως σύμφωνο µε τις σύγχρονες αρχιτεκτονικές τάσεις στις οποίες επιδιώκεται η υψηλή αισθητική μέσα από την απλότητα.

Οι νέες τυπολογίες βρίσκονται στον τεχνικό κατάλογο του συστήματος, τον οποίο μπορείτε να δείτε και να κατεβάσετε στο www.alumil.com, εφόσον έχετε ολοκληρώσει τη δημιουργία λογαριασμού στην ιστοσελίδα της εταιρείας.