Οι Super durable αρχιτεκτονικές πούδρες βαφής Syntha Pulvin επιλέχθηκαν από τον διάσημο αρχιτέκτονα Norman Foster για την κατασκευή του campus της Apple στο Cupertino της California.

Το campus της γνωστής εταιρείας τεχνολογίας Apple βρίσκεται στο Cupertino της California στις Η.Π.Α. Άνοιξε τις πόρτες του για τους υπαλλήλους τον Απρίλιο του 2017 ενώ βρισκόταν ακόμα υπό κατασκευή.

Το κυκλικό του design και οι μεταλλικές επιφάνειες του κεντρικού οικοδομήματος του έδωσαν άξια το ψευδώνυμο «διαστημόπλοιο». Φιλοξενεί 12.000 υπαλλήλους σε ένα κυκλικό, κεντρικό, τετραώροφο κτίριο 260.000 τετραγωνικών μέτρων. Ο Steve Jobs ήθελε το campus να θυμίζει περισσότερο ένα φυσικό πάρκο παρά γραφεία εταιρείας γι αυτό και το 80% του campus αποτελείται από βλάστηση ενώ στο κέντρο κου κυκλικού κτιρίου κατασκευάστηκε τεχνητή λίμνη. Τα κεντρικά γραφεία της Apple στη California είναι ένα από τα πιο ενεργειακά αποδοτικά κτίρια στον κόσμο καθώς θα λειτουργεί εξ ολοκλήρου με ανανεώσιμες πηγές ενέργειας.

Η Super Durable αρχιτεκτονική πούδρα βαφής Ral 9016 Ματ της Syntha Pulvin με πιστοποίηση Qualicoat Class 2 και GSB Master επιλέχθηκε από τον αρχιτέκτονα Norman Foster για την βαφή 35.000τ.μ. μεταλλικών πάνελ. Η Syntha Pulvin κατάφερε να αναβαθμίσει αισθητικά τις μεταλλικές κατασκευές, να εξασφαλίσει την αντοχή τους στον χρόνο και συνέβαλλε στην οικολογική κατασκευή του έργου.