Η εταιρία Sentry Security Doors είναι μια από τις πλέον καταξιωμένες εταιρείες στο χώρο της πόρτας ασφαλείας. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της δίνει έμφαση στην υψηλή ποιότητα της πρώτης ύλης και στην άριστη επικοινωνία με τον πελάτη. Έτσι, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η Sentry Security Doors γνώρισε την ανάπτυξη, αυξάνοντας το προσωπικό της, διευρύνοντας τις εγκαταστάσεις της και αναπτύσσοντας ένα πανελλαδικό δίκτυο πωλήσεων.

Η εμπειρία των στελεχών και η άρτια υποδομή της εταιρίας, αποτελούν εγγύηση για την άριστη ποιότητα όλων των εμπορευμάτων. Παράλληλα παρέχει εξατομικευμένες προτάσεις, με υλικά υψηλής ποιότητας, διατηρώντας ταυτόχρονα ανταγωνιστικό κόστος.
Οι μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης, που διατηρεί με τους συνεργάτες της, της δίνουν την δυνατότητα να διαθέτει στην αγορά μια ευρεία γκάμα προϊόντων, σχεδίων και υλικών.

Θωρακισμένες Πόρτες με Επένδυση Αλουμινίου
Αποτελούν ιδανική λύση, συνδυάζοντας υψηλή ασφάλεια, εξαιρετικό αισθητικό
αποτέλεσμα και προστασία από κάθε καιρική συνθήκη. Οι επενδύσεις από φύλλο αλουμινίου παρέχονται σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, καλύπτοντας και τις πιο δύσκολες απαιτήσεις.

Θωρακισμένες Πόρτες με Επένδυση PVC
Ένα εξαιρετικά ανθεκτικό υλικό το οποίο προσφέρει ομοιομορφία και ομοχρωμία στο αποτέλεσμα της εμφάνισής του. Οι επενδύσεις pvc διατίθενται σε μεγάλη γκάμα χρωμάτων και σχεδίων, τα οποία παραμένουν αναλλοίωτα στον χρόνο

Θωρακισμένες Πόρτες με Επένδυση Laminate
Οι θωρακισμένες πόρτες κατηγορίας laminate αποτελούν μία κλασική αλλά ταυτόχρονα και σύγχρονη επιλογή, αφού συνδυάζουν άψογα δύο βασικά χαρακτηριστικά: την χαμηλή τιμή και την μέγιστη ποιότητα, λόγω της αποδεδειγμένης αντοχής τους. Η μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα που θα ικανοποιήσει κάθε αισθητική προτίμηση.

Παραγωγή-Διακίνηση: Κεχρινίας 8, Αχαρνές 13672, Αττική
Γραφεία: Θεσσαλονίκης 117, Νέα Φιλαδέλφεια 14342, Αττική
Email: info@sentrydoors.gr, Site: www.sentrydoors.gr
Τηλ.:+30 2106202891, +302155301950