Από την ίδρυση της και καθ’ όλη την πολυετή της πορεία η PRIMO κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο των προϊόντων αλουμινίου και των συστημάτων σίτας.
Με γνώμονα την κατασκευή και εμπορία άριστων προϊόντων και την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών συνεπώς και αδιάλειπτα, η PRIMO εξακολουθεί να ανανεώνει την εμπιστοσύνη των συνεργατών της.
Στις εγκαταστάσεις των 2500τμ στο ΒΙΟ.ΠΑ Άνω Λιοσίων, παράγωνται οι σίτες PRIMO. Κατέχοντας υπερσύχρονα τεχνολογικό εξοπλισμό και όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις η PRIMO διασφαλίζει την ποιότητα των προϊόντων της παράλληλα με την υγεία και την ασφάλεια του προσωπικού της.
Με εμπορική δραστηριότητα σε όλη την Ελλάδα και εξαγωγές σε Ευρώπη, Ασία και Αφρική, η PRIMO παρέχει εξειδικευμένες λύσεις για ιδιώτες και επαγγελματίες.
Διαθέτει πλούσια γκάμα αντικωνωπικών συστημάτων και παραθύρων ασφαλείας που αντιστέκονται στα χτυπήματα του καιρού και του χρόνου. Διακρίνονται για τον ευέλικτο σχεδιασμό, την ανώτερη αισθητική και την ευκολία στην τοποθέτηση.
Αποτελώντας μία πραγματικά ξεχωριστή παρουσία, η PRIMO κερδίζει επάξια την εμπιστοσύνη των πελατών της, τόσο με τα ασύγκριτα προϊόντα της, όσο και με το πακέτο των υπηρεσιών της…

Επαναστατικές Σίτες Πλισέ
Οι σίτες πλισέ της Primo είναι μια εύκολη και λειτουργική λύση στα χέρια του επαγγελματία αλλά και του ιδιώτη. Κατασκευάζονται από υλικά υψηλής αντοχής, τοποθετούνται γρήγορα και απλά και παρέχουν απεριόριστες δυνατότητες κάλυψης ανοιγμάτων.

PLIXI
Η σίτα PLIXI Primo παράγεται σε 3 βασικές εκδόσεις: Μονόφυλλη, Δίφυλλη και Αναστρέψιμη. Έχει χαμηλό κάτω οδηγό, (7mm). Φέρει ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο. Η εγκατάσταση/ απεγκατάσταση της γίνεται άμεσα και πολύ εύκολα χάρη στα ειδικά κλίπ στα οποία εφαρμόζει.
Διατίθεται και σε διαστάσεις κατόπιν παραγγελίας.

ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ
Η ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ σίτα Primo σχεδιάστηκε για την εύκολη και  αποτελεσματική προσαρμογή σε ανοίγματα επάλληλων κουφωμάτων. Έχει χαμηλό κάτω οδηγό (7mm). Φέρει ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο. Η εγκατάσταση/ απεγκαταστάση της γίνεται άμεσα και πολύ εύκολα χάρη στα ειδικά κλίπ στα οποία εφαρμόζει.

ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ
Χάρη στα ειδικά κουμπώματα οι σίτες της Primo αφαιρούνται και επανατοποθετούνται με μια κίνηση. Καθιστώντας τον καθαρισμό και τη φύλαξη τους μια απλή διαδικασία.

ΕΡΠΥΣΤΡΙΑ
Η EΡΠΥΣΤΡΙΑ σίτα Primo καταργεί τον κάτω οδηγό με αποτέλεσμα να ανοιγοκλείνει πιο εύκολα, να μην συγκρατεί νερά να καθαρίζεται αμέσως. Παρέχει επίσης τη δυνατότητα επέκτασης από μονόφυλλη και δίφυλλη σε σήτα πολλαπλών στελεχών (βαγονάκια) για κάλυψη μεγάλων ανοιγμάτων. Και φυσικά διαθέτει και αυτή το ειδικό άκαυστο και ιδιαιτέρως ανθεκτικό πανί από πολυπροπυλένιο. Όπως επίσης τα ειδικά κλίπ για εύκολη εγκατάσταση/απεγκατάσταση.

ΠΑΝΙ
Οι σίτες πλισέ Primo διαθέτουν ειδικό άκαυστο πανί τύπου ακορντεόν κατασκευασμένο από πολυπροπυλένιο. Είναι υψηλής αντοχής στον αέρα και το χρόνο και διατηρεί τη θέση και το σχήμα του χάρη στο κορδόνι από κέβλαρ που τις διαπερνά κάθετα. Διατίθεται σε δύο χρώματα μαύρο και γκρί.
Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και σε απομίμηση ξύλου κατόπιν παραγγελίας.

ΚΑΘΕΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΟΡΤΕΣ & ΠΑΡΑΘΥΡΑ
• Κομψό design
• Λειτουργικές
• Εύκολες στην τοποθέτηση
Οι σίτες κάθετης & οριζόντιας κίνησης διατίθενται και με φρένο.

ΣΥΡΟΜΕΝΗ / ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ
Ενισχυμένο TUBO για καλύτερη λειτουργία.
Εξάμετρη μπάρα (μόνο για επαγγελματίες). Χρησιμοποιώντας την εξάμετρη μπάρα έχετε την άμεση δυνατότητα εξυπηρέτησης των πελατών σας.

ΣΥΡΟΜΕΝΗ / ΔΙΦΥΛΛΗ
Κουτιά τυποποιημένων διαστάσεων με πλήρη σετ οδηγών για εύκολη τοποθέτηση καθώς και εξαρτήματα τοποθέτησης.

ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΗ ΜΕ ΜΕΝΤΕΣΕ ΕΛΑΤΗΡΙΟΥ & ΜΑΓΝΗΤΗ ΜΟΝΟΦΥΛΛΗ / ΔΙΦΥΛΛΗ
Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και σε απομίμηση ξύλου κατόπιν παραγγελίας.

Παράθυρα ασφαλείας
ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ: Η τοποθέτηση του αποτελεί απλή υπόθεση και μπορεί να πραγματοποιηθεί με 2 τρόπους: Στη μέση του ανοίγματος του παραθύρου (λαμπά) και πρόσωπο με κορνίζα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ: Διαθέτει περσίδες (μπάρες) με ενσωματωμένο τζάμι, οι οποίες ρυθμίζουν τη φωτεινότητα του χώρου και την είσοδο και έξοδο του αέρα, ενώ η σπανιολέτα του έχει τη δυνατότητα να ελέγξει τις βασικές λειτουργίες του παραθύρου (άνοιγμα, μερικό άνοιγμα, κλείσιμο), διαμορφώνοντας έτσι το εύρος του ανοίγματος. Επιπλέον, όλες οι επιφάνειες των τζαμιών (περσίδες) “πατούν” πάνω σε λάστιχα, για τέλεια μόνωση.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ: Η εταιρεία παρουσιάζει τώρα μία νέα εκδοχή του παραπάνω προϊόντος ενσωματώνοντας στο παράθυρο, εκτός από τζάμι και σίτα!
Δίνει ασφάλεια και λύσεις για:
• Μπάνιο
• Κλιμακοστάσιο
• Δημόσια έργα
• Νοσοκομεία
• Σχολεία
Διατίθεται σε όλες τις αποχρώσεις αλλά και σε απομίμηση ξύλου.