Η εταιρεία POWER LOCK με δυναμική παρουσία στον κλάδο του αλουμινίου εδώ και 20 συναπτά έτη συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς με καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια. Εκτιμώντας τις δυσκολίες σχετικά με την ασφάλεια που εμφανίζονταν μέχρι τώρα στα κλειδώματα κουφωμάτων αλουμινίου, η εταιρεία εμπνεύστηκε τα εξαρτήματα αλουμινίου POWER LOCK και ειδικά την κλειδαριά POWER LOCK.

Ένα απ’ τα πιο πρωτοποριακά της προϊόντα, είναι η PL800 παντζουρόβεργα μερικού ανοίγματος με αυτόματο κλείστρο, που επιτυγχάνει μερικό άνοιγμα (κούφωμα).  Χάρη στη νέα επιφάνεια τριπλής επίστρωσης της βέργας POWER LOCK πετυχαίνουμε ακόμα μεγαλύτερη αντιδιαβρωτική προστασία με βάση τα αποτελέσματα από αυστηρά τεστ στα οποία υπεβλήθη. Η τριπλή αυτή, μοναδική στο είδος της, επίστρωση κάνει την επιφάνεια να μοιάζει πραγματικά με ανοιξείδωτο ατσάλι από αντιδριαβρωτικό υλικό και αυτά τα προνόμια τα προσφέρει αποκλειστικά η POWER LOCK.

Επιτυχημένα και εμπορικά προϊόντα POWER LOCK αποτελούν οι κλειδαριές και οι σπανιολέτες PL 310, PL210 και PL020 αντίστοιχα, καθώς είναι σχεδιασμένες κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να μην καταστρέφονται, ακόμα και σε περιπτώσεις κακής χρήσης.

Επιπλέον, δεν απορυθμίζονται, χάρη στην καινοτομία τους, αυτή του ελατηρίου επαναφοράς. Θα πρέπει φυσικά να προσθέσουμε, ότι μπορούν να προσαρμοστούν σε οποιοδήποτε παλιό, αλλά και νέο προφίλ που κυκλοφορεί στην αγορά.

H κλειδαριά λεβιέ για συρόμενα PL 310 είναι περιστρεφόμενη, για ντίζες μονού και διπλού κλειδώματος και με τα απλά ΚΙΤ, ανοίγει κάτω και κλειδώνει πάνω. Επίσης, η νέα πρωτοποριακή σπανιολέτα για συρόμενα για ντίζες μονού και διπλού κλειδώματος PL 020, ξεχωρίζει καθώς ανοίγει επάνω και κλειδώνει κάτω, για να μην χτυπάει στο λαμπά του τοίχου, όταν σύρεται το φύλλο.

Η ντίζα ελατηρίου πολλαπλών σημείων με συνδέσμους ασφάλισης ΙΝΟΧ ταιριάζει για όλες τις σειρές και τα προφίλ αλουμινίου. Οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μονό και διπλό κλείδωμα και σε ό,τι αφορά στα πολλαπλά κλειδώματα, 4 και 6 σημείων με την εφαρμογή της ντίζας της POWER LOCK που αποτελεί την πιο αξιόπιστη λύση για μηχανισμούς κουφωμάτων αλουμινίου.

Πρωτοποριακό, επίσης, είναι ένα αδιάρρηκτο προϊόν πολλαπλών κλειδωμάτων, τύπου καρρέ. Πρόκειται για το αδιάρρηκτο σύστημα πολλαπλών κλειδωμάτων τύπου ΚΑΡΡΕ PL 1100, 2, 3, 4 και 6 σημείων, για όλες τις σειρές και όλα τα προφίλ, που ανοίγει επάνω και κλειδώνει κάτω, για να μη χτυπάει στο λαμπά του τοίχου όταν σύρεται το φύλλο, και έχει λαβή τύπου «hope».

Τέλος, η POWER LOCK, που πάντα καινοτομεί στα συστήματα ασφαλείας, παρουσιάζει τις κλειδαριές κυλίνδρου που συνδυάζονται με τα ΚΙΤ διπλού κλειδώματος της POWER LOCK, σε ότι χρώμα ζητήσει ο πελάτης!