Η εταιρεία Power Lock με δυναμική παρουσία στον κλάδο του αλουμινίου εδώ και 18 συναπτά έτη συνεχίζει να καλύπτει τις ανάγκες της Ελληνικής και ευρωπαϊκής αγοράς με καινοτόμα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών προσφέροντας τη μέγιστη ασφάλεια. Εκτιμώντας τις δυσκολίες σχετικά με την ασφάλεια που εμφανίζονταν μέχρι τώρα στα κλειδώματα κουφωμάτων αλουμινίου, η εταιρεία εμπνεύστηκε τα εξαρτήματα αλουμινίου POWER LOCK και ειδικά την κλειδαριά POWER LOCK.

H εταιρεία ειδικεύεται σε καινοτομίες μηχανημάτων και εξαρτημάτων αλουμινίου. Ως αποτέλεσμα, μετά από πολλούς πειραματισμούς και δοκιμές, ξεκίνησε η παραγωγή των εξαρτημάτων αλουμινίου POWER LOCK στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Η POWER LOCK, μια δυναμική πλέον εταιρεία, που έχει ήδη καθιερωθεί τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο στην Ευρώπη και στα Βαλκάνια, συνεχίζει να σχεδιάζει και να παράγει εξαρτήματα ανωτάτων προδιαγραφών με άψογο design, υψηλής αντοχής και απόλυτα ασφαλή.

Ο εξοπλισμός της εταιρείας POWER LOCK, στις νέες υπερσύγχρονες κτηριακές εγκαταστάσεις της, Γούναρη 13 στο Καματερό, με τα πλέον σύγχρονα μηχανήματα αυτοματισμών για το μοντάρισμα και τη συσκευασία των προϊόντων της, καθώς και το άρτια οργανωμένο και εκπαιδευμένο προσωπικό, εγγυώνται την απόλυτη ασφάλεια, την τέλεια λειτουργικότητα και την άψογη αισθητική των προϊόντων της. Η εταιρεία διατηρεί συνεργασία με όλα τα γνωστά εμπορικά αλουμινίου και διελάσεις, σε όλη την Ελλάδα, διακινώντας μέσω αυτών την κλειδαριά POWER LOCK.

Με τον τρόπο αυτό, καλύπτει αποτελεσματικά και ολοκληρωμένα τους κατασκευαστές, εμπόρους και διελάσει σε όλη την επικράτεια, την Ευρώπη και τα Βαλκάνια. Η εταιρεία συγκαταλέγεται, ήδη, ανάμεσα στους πρωτοπόρους του χώρου, καθώς το έμψυχο δυναμικό της αποτελείται από ανθρώπους με πολυετή πείρα στο χώρο του αλουμινίου και των εξαρτημάτων.