Η εταιρεία PLASTEKA ιδρύθηκε το 1973 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου, αποστάτες σιδηροπλισμού και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων.

Πρωτοπόρος στο χώρο του ποιοτικού πλαστικού εξαρτήματος, η PLASTEKA δημιούργησε τμήμα μελέτης και σχεδιασμού των προϊόντων της, φιλοδοξώντας να εποπτεύει όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η εταιρεία PLASTEKA συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες στο χώρο του πλαστικού εξαρτήματος για όλες τις σειρές αλουμινίου, επενδύοντας διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην αγορά.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό οδήγησαν στην αύξηση της γκάμας των εξαρτημάτων της σε όλες τις σειρές αλουμινίου, προκειμένου να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε απαίτηση του πελάτη.

Από το 2003 η PLASTEKA Α.Β.Ε.Ε έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2008, από την Lloyd’s Register Quality Assurance, γεγονός που προσδίδει στα προϊόντα της ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Η καθιέρωσή της εδώ και χρόνια ως μιας από τις πλέον αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, έχει επιφέρει σημαντική ζήτηση των προϊόντων, τα οποία διατίθενται παράλληλα και στις αγορές του εξωτερικού.

ΜΕΝΤΕΣΕΔΕΣ ΓΙΑ ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΕΣ ΣΗΤΕΣ
Η εταιρεία PLASTEKA παράγει μεγάλη γκάμα μεντεσέδων για ανοιγόμενες σήτες και περιλαμβάνει:
1. Μεντεσέδες απλούς και επαναφοράς ανοιγόμενης σήτας με πεταλούδες.
2. Συρταρωτούς μεντεσέδες απλούς και επαναφοράς ανοιγόμενης σήτας, δεξιούς και αριστερούς.
3. Μεντεσέδες σήτας κουμπωτούς, επαναφοράς και απλούς για εύκολη και γρήγορη τοποθέτηση.
Τα εξαρτήματα συναρμολόγησης των μεντεσέδων όπως ο ρεγουλατόρος και τα πηράκια είναι κατασκευασμένα από ορείχαλκο με πολύ καλή μηχανική λειτουργία και αντοχή στην διάβρωση.
4. Πομολάκι ανοιγόμενης σήτας από υψηλής ποιότητας υλικό ABS.
5. Παρέμβυσμα για το πανί της σήτας από μαλακό PVC.

ΑΝΕΜΟΣΤΥΛΩΜΑΤΑ ΠΑΤΖΟΥΡΙΩΝ
Η εταιρεία PLASTEKA προσφέρει μεγάλη γκάμα ανεμοστυλωμάτων πατζουριών και περιλαμβάνει:
6. Αυτόματα στυλώματα για 2φυλλα ή 4φυλλα πατζούρια. Με προσθήκη για καλύτερη συγκράτηση του φύλλου και εφαρμογή σε όλα τα προφίλ της αγοράς. Για πάχος φύλλου από 44-60mm για το 2φυλλο και 112-128mm για το 4φυλλο.
Εκτός από το στριφόνι των 70mm, παράγονται και με στριφόνι 120mm για τοποθέτηση σε τοίχους με θερμοπρόσοψη.
7. Στριφτό ανεμοστύλωμα ‘Τ’ (Ταφ) με στριφόνι 70mm και 120mm για τοίχους με θερμοπρόσοψη.
8. Κουμπωτό ανεμοστύλωμα για ισχυ- ρή συγκράτηση του φύλλου. Μπορεί να τοποθετηθεί και σε πόρτες.

ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ ΣΥΡΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ
9. Για γρήγορη τοποθέτηση και οικονομική λύση για τα περισσότερα συρόμενα προφίλ της αγοράς.

ΓΩΝΙΑ ΣΗΤΑΣ 166 ΓΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΣΗΤΑ
10. Στη γκάμα των γωνιών σήτας προστέθηκε και μία νέα. Παράγεται σε λευκό χρώμα από πολυπροπυλένιο.

ΓΩΝΙΕΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΚΑΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥΑΜΙΔΙΟ
11. Παράγεται από πολυαμιδίο ειδικών προδιαγραφών με αντιθραυστικό. Αποτελείται από 2 πλαστικά μέρη, μία βίδα σύσφιξης και 1 παξιμάδι εγκλωβισμένο σε 1 από τα 2 πλαστικά μέρη.
Παράγεται σε 2 διαστάσεις με πλάτος 20mm και 25,5mm. Προσφέρει μεγάλη ευκολία και εξοικονόμηση χρόνου στην τοποθέτηση. Αποτρέπει την διάβρωση του αλουμινίου σε σχέση με τις μεταλλικές γωνίες.