Η εταιρεία PLASTEKA ιδρύθηκε το 1971 και δραστηριοποιείται στην παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για κουφώματα αλουμινίου, αποστάτες σιδηροπλισμού και διαφόρων άλλων εξαρτημάτων.

Πρωτοπόρος στο χώρο του ποιοτικού πλαστικού εξαρτήματος, η PLASTEKA δημιούργησε τμήμα μελέτης και σχεδιασμού των προϊόντων της, φιλοδοξώντας να εποπτεύει όλη την παραγωγική διαδικασία.

Η εταιρεία PLASTEKA συγκαταλέγεται στις σημαντικότερες στο χώρο του πλαστικού εξαρτήματος για όλες τις σειρές αλουμινίου και για την οικοδομή, επενδύοντας διαρκώς στις νέες τεχνολογίες και παρακολουθώντας προσεκτικά όλες τις εξελίξεις που διαδραματίζονται στην αγορά.

Ο σύγχρονος μηχανολογικός εξοπλισμός, σε συνδυασμό με το καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό οδήγησαν στην αύξηση της γκάμας των εξαρτημάτων της, προκειμένου να ανταποκρίνονται πλήρως σε κάθε απαίτηση του πελάτη.

Από το 2003 η PLASTEKA Α.Β.Ε.Ε έχει πιστοποιηθεί σύμφωνα με το διεθνές πρότυπο ISO 9001:2015, από την Lloyd’s Register Quality Assurance, γεγονός που προσδίδει στα προϊόντα της ακόμα μεγαλύτερη αξιοπιστία.

Η καθιέρωσή της εδώ και χρόνια ως μιας από τις πλέον αξιόλογες εταιρείες που δραστηριοποιούνται σε αυτόν τον τομέα, έχει επιφέρει σημαντική ζήτηση των προϊόντων, τα οποία διατίθενται παράλληλα και στις αγορές του εξωτερικού.