Η PLASMA Doors κατασκευάζει συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου, με τις υψηλότερες απαιτήσεις θερμικής μόνωσης, σχεδιασμού και λειτουργικότητας.
Με την PLASMA Doors δίνετε μία πόρτα εισόδου στο χώρο του σπιτιού σας μεγίστου σχεδιασμού, ασφάλειας και εξοικονόμησης ενέργειας.
Με τη χρήση υλικών υψηλής ποιότητας και την τελευταία τεχνολογία κατασκευής.
Είμαστε σε θέση να σας παρέχουμε εγγύηση και ποιότητα, μεγάλης διάρκειας ζωής και χαμηλή συντήρηση για τη νέα σας πόρτα.
Eφαρμόζει τις πιο αυστηρές διαδικασίες διασφάλισης ποιότητας, σύμφωνα πάντα με πιστοποιητικό ISO που διαθέτει η εταιρεία.
Η εταιρία PLASMA Doors διακρίθηκε στο χώρο των κουφωμάτων επί χρόνια και διατήρησε την εμπιστοσύνη και την προσωπική επαφή με τους πελάτες της.
Η εργοστασιακή της μονάδα είναι χτισμένη με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές ασφαλείας και οι δύο ανεξάρτητες γραμμές παραγωγής σε δύο ανεξάρτητα τμήματα, για υλικό PVC & για υλικό αλουμινίου.

Αξονικές Πόρτες – PIVOT: Nέο ενημερωμένο έντυπο!
Έχοντας εξασφαλίσει την απαράμιλλη αισθητική και λειτουργικότητα των συνεπίπεδων αξονικών πορτών, η PLASMA Doors συνεχίζει δυναμικά την παραγωγή αυτών δίνοντας ιδαίτερη έμφαση τόσο στην εξασφάλιση, μέγιστης προστασίας του χώρου σας όσο και την αισθητική ανάδειξή του.
Η σειρά PIVOT χαρακτηρίζεται από το σύγχρονο αρχιτεκτονκό σχεδιασμό, εξασφαλίζοντας την εφαρμογή τους τόσο για την κατοικία σας όσο και για τον επαγγελματικό σας χώρο. Μοναδικό χαρακτηριστικό το εντυπωσιακό τους φινίρισμα με απεριόριστες εφαρμογές. Δυναμική τους το μεγάλο τους μέγεθος σε συνδυασμό με την λειτουργικότητα. Διαθέτουν εγγυημένη υψηλή ποιότητα και είναι ιδανικές για όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές.

Ενημερωθείτε στην ιστοσελίδα μας!
Η ενημερωμένη ιστοσελίδα της PLASMA Doors μπορεί να σας παρέχει μία ολοκληρωμένη εικόνα για το προφίλ της εταιρίας καθώς και για τα προϊόντα της. Μην διστάσετε να το επισκεφθείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα μας! www.plasma-doors.com