Ευελιξία, λειτουργικότητα και υψηλή αισθητική. Αυτά είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά που συνδυάζει – ανταποκρινόμενο στη ζήτηση της αγοράς – το νέο σύστημα μίνιμαλ κάσας αλουμινίου για γυάλινες πόρτες από τη βιομηχανία εξαρτημάτων αλουμινίου PANIDIS.

Η νέα κάσα GF-10M, που προστίθεται στο προϊοντικό πορτφόλιο της εταιρίας, κατασκευάζεται στην καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής της, προσφέροντας μια σειρά από οφέλη για κάθε κατασκευαστική ανάγκη.

, PANIDIS: Νέο ολοκληρωμένο σύστημα minimal κάσας αλουμινίου για γυάλινες πόρτες, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Ειδικότερα, η GF-10M:
• Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα, περιβάλλοντας αρμονικά την υποδομή και δημιουργώντας ένα άψογο αισθητικό αποτέλεσμα
• Διατίθεται με δυνατότητα τοποθέτησης υαλοπίνακα πάχους από 8mm έως 10mm
• Περιέχει γωνίες σύνδεσης, για απόλυτη και στιβαρή εφαρμογή
• Προσφέρεται με πολλές επιλογές φινιρίσματος, όπως φυσική ανοδίωση, σατινέ (inox look) ανοδίωση, μαύρη ανοδίωση ή ηλεκτροστατική βαφή με επιλογή από χρωματολόγιο παλέτας RAL.

Επιπλέον, αξιοσημείωτο είναι ότι η κάσα κατασκευάζεται από 2 προφίλ αλουμινίου μήκους 5,5 μέτρων το καθένα, με αποτέλεσμα τη μείωση της ποσότητας των αποθεμάτων αλλά και τον περιορισμό της φύρας των υλικών.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα καταστήματα της εταιρείας στην Αθήνα (210 51 55 430) ή στην Θεσσαλονίκη (2310 780 352) ή να επισκεφθούν το website (www.panidis-sa.com).