Εδώ και 27 χρόνια η ΤΖΙ-ΕΣ ΑΒΕΕ κατασκευάζει και εξελίσσει ποιοτικά αντικωνωπικά συστήματα διάφορων τύπων, σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις πιο απαιτητικές κατασκευές και στα πιο αυστηρά Ευρωπαϊκά πρότυπα.

Η εταιρεία εδρεύει στον Άλιμο Αττικής και η παραγωγή όλων των προϊόντων της γίνεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.100 m² στο Μαρκόπουλο Μεσογαίας. Από το 2014 η GS διαθέτει και δεύτερο υποκατάστημα, στη Νέα Μαγνησία Θεσσαλονίκης.

Το δίκτυο της εταιρείας αποτελείται από ένα σταθερά αυξανόμενο αριθμό συνεργατών χονδρικής στο χώρο του κουφώματος πανελλαδικά, όπως επίσης και στο εξωτερικό καθώς εξάγει τα προϊόντα της σε 14 χώρες σε 4 ηπείρους.

Η GS είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001: 2015 για την διασφάλιση της άψογης λειτουργίας των τμημάτων της, κατά ISO 14001: 2015 για την εφαρμογή σωστής περιβαλλοντικής διαχείρισης και τηρεί όλες τις απαιτήσεις των προτύπων για τη σήμανση CE στα προϊόντα που κατασκευάζει.

Επιπλέον έχει ενταχθεί στο Σύστημα Συλλογικής Εναλλακτικής Διαχείρισης χρησιμοποιη- μένων συσκευασιών και μη επικίνδυνων απο- βλήτων της Ελληνικής Εταιρείας Αξιοποίησης Ανακύκλωσης και είναι μέλος του Σ.Ε.Κ.Α. και της Ελληνικής Ένωσης Αλουμινίου.

Η GS έχει θέσει ως στόχο να αποτελεί την πρώτη επιλογή των πελατών της και να ικανοποιεί και τις πιο απαιτητικές ανάγκες τους και κατά συνέπεια των τελικών καταναλωτών, προσφέροντας ένα άνετο οικιακό περιβάλλον με τα προϊόντα που διαθέτει. Όραμα της εταιρείας να βελτιώνει συνεχώς τη θέση της μεταξύ των πιο αξιόλογων εταιρειών στην Ευρωπαϊκή και παγκόσμια αγορά.

1. Το Superscreen είναι ο ένας και μοναδικός τύπος πανιού που χρησιμοποιούμε για την ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos με στόχο να παρέχουμε ένα άρτιο προϊόν απαράμιλλης αντοχής

2. Οι τύποι μοτέρ διαχωρίζονται σε 2 κατηγορίες, ενσύρματα και ασύρματα. Σε κάθε κατηγορία υπάρχουν επιλογές που διαφέρουν ανάλογα με τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

3. Η Cronos μπορεί να κατασκευαστεί και ως σύστημα σκίασης / συσκότισης,
επιλέγοντας ανάμεσα από 3 διαφορετικές κατηγορίες ετοιμοπαράδοτων υφασμάτων Blackout, Dim-Out & Screen σε δεκάδες διαθέσιμες αποχρώσεις.

4. Οι διαθέσιμοι τύποι κουτιών που χρησιμοποιούνται είναι 4 και προτείνονται ανάλογα με τις διαστάσεις του κάθε έργου. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα ειδικών κατασκευών σύμφωνα με τις νέες απαιτήσεις για ενσωμάτωση του προϊόντος στην τοιχοποιία.

5. H GS παρέχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας 5 ετών για τα
ηλεκτροκίνητα συστήματα Cronos που κατασκευάζει, όντας απόλυτα σίγουρη για την ποιότητά τους.

6. H Cronos είναι το μοναδικό σύστημα ελληνικής κατασκευής που έχει δοκιμαστεί για αντοχή σε ανεμοπίεση σε κοινοποιημένο θάλαμο δοκιμών (ift
Rosenheim) επιτυγχάνοντας βάσει του προτύπου ΕΝ 13561, τη μέγιστη δυνατή κλάση (6) που αντιστοιχεί σε ονομαστική πίεση 400 N/m² (≈ 90 km/h) & πίεση τεστ ασφαλείας 480 N/m² (≈ 98 km/h).

7. Η μέγιστη διάσταση πλάτους που μπορεί να κατασκευαστεί ενιαία η
ηλεκτροκίνητη σήτα Cronos της GS είναι τα 7 m, διάσταση η οποία μας επιτρέπει να καλύπτουμε τη συντριπτική πλειοψηφία των ανοιγμάτων.

8. Η Cronos είναι σχεδιασμένη με γνώμονα όχι μόνο την απεριόριστη αντοχή σε επαναλαμβανόμενη χρήση και ανεμοπίεση αλλά και την ευκολία στην τοποθέτηση. Το σύστημα Cronos μπορεί να τοποθετηθεί ακολουθώντας 8 απλά βήματα.

9. Μόλις 9 δευτερόλεπτα απαιτούνται για να ανέβει η σήτα Cronos σε ύψος 2
μέτρων με το πολύστροφο μοτέρ που διαθέτει μόνο η GS και καλύπτεται από 5ετή εγγύηση.

10. Με στόχο το 10/10 σε κάθε προϊόν που κατασκευάζουμε για εσάς, δεσμευόμαστε για παράδοση ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos σε 10 εργάσιμες ημέρες.

, O δεκάλογος της ηλεκτροκίνητης σήτας Cronos από την GS ABEE, Κτίσμα & Αλουμίνιο