Ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου ο Α’ Κύκλος του EUROPA THE LAB με τους συμμετέχοντες – κατασκευαστές να δηλώνουν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο και το περιεχόμενο σπουδών.

Οι συμμετέχοντες κατασκευαστές που παρακολούθησαν πλήρως τον κύκλο σεμιναρίων παρέλαβαν «Βεβαιώσεις Παρακολούθησης» με την υπογραφή της Europa και της ΠΟΒΑΣ. Τις Βεβαιώσεις παρέδωσαν ο Πρόεδρος της ΠΟΒΑΣ κος Θεόφιλος Παγιάτης και ο Διευθυντής Πωλήσεων Ελληνικής Αγοράς της Europa κος Ανέστης Τάρλας. Παράλληλα πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα εξετάσεις αξιολόγησης με βάση το εκπαιδευτικό υλικό που παραδόθηκε στους συμμετέχοντες κατασκευαστές.

, Oλοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος του EUROPA THE LAB, ktisma & aluminio

Οι συμμετοχές κατασκευαστών για τον Β’ Κύκλο του Προγράμματος έχουν ολοκληρωθεί και το Πρόγραμμα θα ξεκινήσει εντός του Νοεμβρίου, ενώ αντίστοιχα συνεχίζονται οι αιτήσεις συμμετοχής κατασκευαστών για τον Γ’ Κύκλο του Προγράμματος που θα ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους κατασκευαστές αλουμινίου της επικράτειας, χωρίς περιορισμούς. Αφορά κάθε επαγγελματία του κλάδου που ενδιαφέρεται να αναπτύξει τις γνώσεις του τόσο σε τεχνικό όσο και σε διαχειριστικό / επιχειρηματικό επίπεδο σε μια πληθώρα αντικειμένων θεωρητικού και πρακτικού περιεχομένου.

, Oλοκληρώθηκε ο Α’ κύκλος του EUROPA THE LAB, ktisma & aluminio

Το νέο πρόγραμμα EUROPA THE LAB συνδέει άρρηκτα τους δύο βασικούς κρίκους της εφοδιαστικής αλυσίδας του κλάδου των αρχιτεκτονικών κατασκευών αλουμινίου, δηλαδή την βιομηχανία διέλασης και τον κατασκευαστή αλουμινίου. Η ανάπτυξη του επιπέδου προϊόντων και υπηρεσιών στον κλάδο αποτελεί αδήριτη ανάγκη της νέας εποχής, καθώς βιομηχανία και κατασκευαστές διαμορφώνουν εξίσου το τελικό προϊόν στην αγορά. Σε αυτό τον άξονα, Europa και ΠΟΒΑΣ στέκονται αρωγοί στους κατασκευαστές αλουμινίου.

Περισσότερες πληροφορίες

Σχετικά με την Europa
Η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 1974 και έκτοτε αναπτύσσεται με συνεχείς επενδύσεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, τεχνολογία και σε ανθρώπινο δυναμικό. Σήμερα 47 και πλέον έτη αργότερα έχει υλοποιήσει το στόχο της να γίνει μία από τις μεγαλύτερες και πιο αναγνωρισμένες εταιρίες αλουμινίου στην Ελλάδα με περισσότερους από 400 υπαλλήλους, εξαγωγές σε πάνω από 35 χώρες σε όλο τον κόσμο και ένα από τα πιο ανεπτυγμένα δίκτυα κατασκευαστών αλουμινίου.
Ιστοσελίδα
E-mail