Πιστοί στο όραμά τους, στην NXS συνεχίζουν να επενδύουν στην ελληνική αγορά και σε ανθρώπινο δυναμικό.

Λόγω των αυξημένων αναγκών του πελατολογίου στην Ήπειρο αυτό το υποκατάστημα στήθηκε για να αποτελεί σταθμό στην εκεί πολύ δυναμική αγορά. Στο νέο υποκατάστημα της NXS, που εδρεύει στον Κατσικά Ιωαννίνων, διαμορφώθηκε έκθεση για να μπορούν οι συνεργάτες στην Ήπειρο να βλέπουν, να δοκιμάζουν και να δειγματίζουν από κοντά τα προϊόντα που κατασκευάζει η NXS. Φυσικά ως μια αμιγώς κατασκευαστική εταιρία στο υποκατάστημα θα λειτουργούν, επίσης, βιοτεχνία και αποθήκη, οι οποίες θα λειτουργούν παράλληλα και συμπληρωματικά με το κεντρικό εργοστάσιο της NXS στην Αττική. Κατά αυτόν τον τρόπο τόσο οι ήδη όσο και οι νέοι συνεργάτες της στην Ήπειρο θα εξυπηρετούνται πιο άμεσα.
Μέσα στο πλαίσιο της άρτιας εξυπηρέτησης, ο στόλος της NXS εμπλουτίζεται συνεχώς με νέα φορτηγά που είτε εξυπηρετούν τοπικά σε Αττική και Ήπειρο είτε πανελλαδικά, για να μπορούν να εξυπηρετούν άμεσα και με ασφάλεια τις ολοένα και αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς.

Η δραστηριότητα της NXS συνεχώς επεκτείνεται σε νέα προϊόντα και συνεργασίες. Ήδη από χρόνια, καλύπτει πανελλαδικά και στο εξωτερικό, τους συνεργά- τες της σε ανάγκες για πόρτες ασφαλείας, εσωτερικές πόρτες, συστήματα σίτας, κουζίνες, ντουλάπες. Σήμερα μαζί με το νέο υποκατάστημά της στα Ιωάννινα, η NXS εγκαινιάζει εμπορικά ακόμα μία δραστηριότητα που αφορά σε εμπόριο εξαρτημάτων και προφίλ αλουμινίου, ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρίας Metaloumin.

Στην NXS δεν οραματίζονται απλά, εξελίσσονται απρόσκοπτα στην εγχώρια και διεθνή αγορά κοιτώντας μπροστά με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και τον άνθρωπο.

, NXS: Το νέο υποκατάστημα της NXS στα Ιωάννινα είναι γεγονός!, Κτίσμα & Αλουμίνιο