Στην NXS συνδυάζονται οι κλασσικές αξίες της προσωπικής σχέσης με τον πελάτη με τις σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνικές επιτυγχάνοντας έτσι:
Μέγιστη ΠΟΙΟΤΗΤΑ από την κατασκευή μέχρι και την συσκευασία παράδοσης & εγκατάστασης,
ΕΥΕΛΙΞΙΑ στις υπηρεσίες και στα παρεχόμενα προϊόντα,
ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ στην διάθεση και παράδοση των προϊόντων τους.

Βασιζόμενοι σε αυτό το τρίπτυχο επενδύουν συνέχεια και με κάθε ευκαιρία σε νέα προϊόντα κατασκευής τους, έτσι ώστε να έχουν τον πλήρη έλεγχο στο τι & πως παραδίδουν στον πελάτη. Ταυτόχρονα, όλη η ομάδα της NXS ως σύνολο ή μεμονωμένα ο κάθε ένας στο πεδίο του, κάνει έρευνα για περαιτέρω εξέλιξη. Στην NXS όλα ξεκινάνε από το άνθρωπο που δραστηριοποιείται στην εταιρία και καταλήγουν στον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται …αυτός ο δεσμός είναι η ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ της NXS.

Η στρατηγική της NXS επικεντρώνεται στους ακόλουθους τομείς:
• Καθαρά πελατο-κεντρική προσέγγιση, με βασικό γνώμονα ότι κάθε πελάτης είναι διαφορετικός, άρα και οι ανάγκες του επίσης.
• Διάθεση ευρείας γκάμας υπηρεσιών και προϊόντων
• Αυξημένη ποιότητα και ανταγωνιστικές τιμές πώλησης στις αγορές εσωτερικού και εξωτερικού.

Στην παραγωγική τους μονάδα μπορείτε να βρείτε διαφορετικών τύπων προϊόντα και διαρκώς επεκτείνονται σε νέα προϊόντα και τεχνολογίες:
• ΠΟΡΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
• ΣΥΝΕΠΙΠΕΔΗ ΠΟΡΤΑ
• ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΡΤΑ
• ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΣΙΤΑΣ
• ΚΟΥΖΙΝΑ – ΝΤΟΥΛΑΠΑ

Το προϊόν ναυαρχίδα τους, βέβαια, παραμένει η πόρτα ασφαλείας. Εκδίδοντας το «Manifesto Nuovo – Know How, know now» και έχοντας καταφέρει να εξελίσσουν συνέχεια τις τεχνολογίες που αφορούν στην θωράκιση και όχι μόνο, εξασφαλίζουν τον χώρο τον οποίο θα προστατεύσει η πόρτα. Αισίως στην 4η έκδοση του «Μανιφέστο» εντύπωση προκαλούν οι προδιαγραφές ασφαλείας & θερμοπερατότητας που πληρούνται, όπως επίσης η πόρτες PIVOT, η τεχνολογία κρυφού μεντεσέ αλλά και οι συνεπίπεδες πόρτες αλουμινίου. Αυτή η καλή εντύπωση ολοκληρώνεται με την εγγύηση 3 χρόνων για τις θύρες και 5 χρόνων για τις κλειδαριές. Συνεχίζοντας, δεν θα μπορούσαμε παρά να αναφερθούμε στις εσωτερικές πόρτες, όπως και στις ασφαλείας, συναντάμε πάλι χαρακτηριστικά που τις κάνουν μοναδικές: πλακάζ θαλάσσης, άνθυγρο MDF 4mm, επιφάνεια Cleaf CPL.

Φυσικά η πόρτα – ασφαλείας, συνεπίπεδη και εσωτερική – αποτελεί, αναπόφευκτα, ένα διακοσμητικό στοιχείο του χώρου που οριοθετεί. Παράγοντας μεγάλη ποικιλία σχεδίων και τεχνοτροπιών και χρησιμοποιώντας υλικά όπως το αλουμίνιο, το ξύλο, το PVC, το inox και το γυαλί, είτε ως κυρίαρχα υλικά είτε ως διακοσμητικές λεπτομέρειες, οι πόρτες της NXS μπορούν να καλύψουν σχεδόν κάθε γούστο… και αν όχι, είναι πάντα εκεί η ομάδα της NXS για να προσαρμόσει, να επανασχεδιάσει και τελικά να παράξει την δική σας μοναδική πόρτα.

Ολοκληρώνοντας την γκάμα των παραγόμενων προϊόντων της NXS, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε στα συστήματα Σίτας, από την κορυφαία Ζενίθ μέχρι και την πιο απλή ανοιγόμενη, οι σίτες που συναντάμε στην NXS είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας, συνοδευόμενες από διακεκριμένες πιστοποιήσεις οι σίτες συνοδεύονται με εγγύηση 3 χρόνων. Στην NXS μας συστήθηκε και η νέα τεχνολογία “No Tools”, σε σίτες που η τοποθέτησή τους έγινε – χάρη σε αυτή την τεχνολογία – πιο εύκολη από ποτέ!

Τέλος στην NXS διαπιστώσαμε ότι δεν εικάζουν… ΞΕΡΟΥΝ ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για τον άνθρωπο που τους εμπιστεύεται ως συνεργάτη, προσπαθώντας, ως μία αμιγώς Ελληνική εταιρία να αναγάγουν το ιδεώδες σε αυτονόητο, τόσο στο εμπόριο όσο και στην παραγωγή προϊόντων.