Η Nice ιδρύθηκε το 1993 και είναι μια ιταλική πολυεθνική εταιρεία αναφοράς στον τομέα του Οικιακού Αυτοματισμού και του Έξυπνου σπιτιού, με ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων και διασυνδεδεμένων λύσεων για τον αυτοματισμό ρολών, γκαραζόπορτας, συστημάτων σκίασης καθώς και για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Nice διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, με 24 υποκαταστήματα σε 5 ηπείρους, 14 εργοστάσια παραγωγής, 13 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και 2.300 υπαλλήλους, με τις λύσεις υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν σοφά τεχνολογία, σχεδιασμό, καινοτομία, ψηφιακή συνδεσιμότητα και ευκολία χρήσης. Καθημερινά, η Nice πραγματοποιεί αυστηρές και ακριβείς δοκιμές, για να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, σε ιδιόκτητα εργαστήρια δοκιμών.

Nice Love Earth
Η Nice νοιάζεται για το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας φυσικό χαρτί, αποφεύγει την υπερβολική χρήση πρώτων υλών και την εκμετάλλευση των δασών. Τα απόβλητα μειώνονται, εξοικονομείται ενέργεια και βελτιώνεται η ποιότητα του κλίματος.

, NICE Next Star & Next Fit: Η νέα σειρά σωληνωτών μοτέρ για  περσίδες και ρολά, μεγέθους ΜΦ45mm, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Σειρά Next: Μέγιστη απόδοση και έλεγχος της κίνησης
Σας παρουσίαζουμε τη νέα σειρά σωληνωτών μοτέρ για περσίδες και ρολά μεγέθους ΜΦ45mm.

Star Head
Κεφαλή συμβατή με στηρίγματα σε σχήμα αστεριού. Κατάλληλο και για επεμβάσεις συντήρησης και αντικατάστασης υφιστάμενων εφαρμογών.
Καλώδιο σύνδεσης, έτοιμο για χρήση και γρήγορη εγκατάσταση
Το προϊόν παρέχεται με προσυναρμολογημένα καλώδια. Εάν χρειαστεί το καλώδιο μπορεί εύκολα να αποσυνδεθεί και να αντικατασταθεί χωρίς χρήση εργαλείων.

Εξοικονόμηση ενέργειας
Η κορυφαία τεχνολογία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας κατά 35% σε σχέση με συγκρίσιμους κινητήρες.

Kίνηση υπό έλεγχο
Ρυθμιζόμενη ταχύτητα σε 5 επίπεδα και αντίληψη εμποδίου ακόμη και στην κάθοδο.
Αντίστροφη κίνηση (stop & reverse) σε περίπτωση εμποδίου.
Όλα αυτά, με εγγυημένο τέλειο συγχρονισμό και ευθυγράμμιση, ακόμη και με πλήθος αυτοματισμών.

Χαμηλή απόδοση θορύβου
Η τεχνολογία αιχμής στην επιβράδυνση κάνει την κίνηση ομαλή και αθόρυβη.
Η μέγιστη ακουστική άνεση διασφαλίζεται από τη λειτουργία Soft Start-Stop που μειώνει αυτόματα την ταχύτητα όταν πλησιάζει τα όρια και τη δυνατότητα ρύθμισης της ταχύτητας τουλάχιστον στις 6 rpm.

Συνδεσιμότητα
Το ενσωματωμένο πρωτόκολλο αμφίδρομης επικοινωνίας Nice το καθιστά πλήρως συμβατό με το Yubii Home.
Όταν συνδέεται στην πύλη Yubii Home, μπορεί να ενσωματωθεί με περισσότερες από 3.000 συσκευές Z-Wave τρίτων κατασκευαστών και να το διαχειρίζεστε μέσω φωνητικών βοηθών.

Γρήγορη εγκατάσταση
Το μοτέρ είναι έτοιμο για χρήση και γρήγορο στην εγκατάσταση, χάρη στο προ-τοποθετημένο, αποσυνδεόμενο καλώδιο.

Οι κινητήρες Nice ελέγχονται και δοκιμάζονται για να παρέχουν μέγιστη εγγύηση: 5 χρόνια από την ημερομηνία παραγωγής που αναγράφεται σε κάθε προϊόν.

, NICE Next Star & Next Fit: Η νέα σειρά σωληνωτών μοτέρ για  περσίδες και ρολά, μεγέθους ΜΦ45mm, Κτίσμα & Αλουμίνιο