Η Nice ιδρύθηκε το 1993 και είναι μια ιταλική πολυεθνική εταιρεία αναφοράς στον τομέα του Οικιακού Αυτοματισμού και του Έξυπνου σπιτιού, με ένα ευρύ φάσμα ολοκληρωμένων και διασυνδεδεμένων λύσεων για τον αυτοματισμό ρολών, γκαραζόπορτας, συστημάτων σκίασης καθώς και για εμπορικές ή βιομηχανικές εφαρμογές.

Η Nice διαθέτει τα προϊόντα της σε περισσότερες από 100 χώρες, με 24 υποκαταστήματα σε 5 ηπείρους, 14 εργοστάσια παραγωγής, 13 κέντρα έρευνας και ανάπτυξης και 2.300 υπαλλήλους, με τις λύσεις υψηλής ποιότητας που συνδυάζουν σοφά τεχνολογία, σχεδιασμό, καινοτομία, ψηφιακή συνδεσιμότητα και ευκολία χρήσης. Καθημερινά, η Nice πραγματοποιεί αυστηρές και ακριβείς δοκιμές, για να διασφαλίσει τα υψηλότερα πρότυπα ποιότητας και ασφάλειας, σε ιδιόκτητα εργαστήρια δοκιμών.

Nice Love Earth
Η Nice νοιάζεται για το περιβάλλον. Χρησιμοποιώντας φυσικό χαρτί, αποφεύγει την υπερβολική χρήση πρώτων υλών και την εκμετάλλευση των δασών. Τα απόβλητα μειώνονται, εξοικονομείται ενέργεια και βελτιώνεται η ποιότητα του κλίματος.

, NICE: Μπείτε στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού και αυξήστε τις δυνατότητες της επιχείρησης σας!, ktisma & aluminio

Yubii Home
Όλο το σπίτι σε μια συσκευή: δυνατότητα ελέγχου ρολών, πορτών, συστημάτων σκίασης, ηλεκτρικών συσκευών, θέρμανσης και συστήματος ποτίσματος, πολυμέσεων καθώς και για την ανίχνευση διαρροών νερού, διοξειδίου του άνθρακα και φωτιάς, με μια απλή εντολή από μια μόνο εφαρμογή.

Βιωσιμότητα και Εξοικονόμηση
Το Yubii Home θα φροντίσει το έξυπνο σπίτι σας να έχει ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον, μειώνοντας το αποτύπωμα του άνθρακα. Με έξυπνο έλεγχο θέρμανσης και φωτισμού και παρακολούθηση ηλεκτρικών φορτίων, μπορείτε να μείωσετε την κατανάλωση ενέργειας και να μειώσετε το κόστος των λογαριασμών σας.

Φανταστείτε άπειρες εναλλακτικές επιλογές
Ένα έξυπνο σπίτι έχει να κάνει κυρίως με την αύξηση της άνεσης διευκολύνοντας τις καθημερινές δραστηριότητες. Αυτοματοποιημένα σενάρια, φωνητικός έλεγχος, από smartphone, tablet smart και watch, θα διευκολύνουν την καθημερινότητά σας.

Yubii, ένα πραγματικό οικοσύστημα
Συμβατό με πάνω από 3000 προϊόντα εταιρειών. Με το Yubii Home η ενσωμάτωση τρίτων συσκευών είναι εφικτή χάρη στα Zwave. και τα wifi πρωτόκολλα, επίσης μπορεί να υποστηρίξει την σύνδεση με μια IP κάμερα και εως και 5 custom plug-ins.

, NICE: Μπείτε στον κόσμο του έξυπνου σπιτιού και αυξήστε τις δυνατότητες της επιχείρησης σας!, ktisma & aluminio

Nice ΗubPowerbank
Συνδεθείτε οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε, χάρη στο νέο Nice HubPowerbank, έναν φορητό δρομολογητή 3G/4G (LTE), με τροφοδοτικό USB, που σας επιτρέπει να ενσωματώσετε τις πύλες Yubii Home Center 3 Lite με εφεδρική πηγή τροφοδοσίας, παρέχοντας αδιάκοπη ροή ενέργειας και σύνδεσης στο Διαδίκτυο, ακόμη και σε περίπτωση καταιγίδων.
Σε κανονικές καταστάσεις, το Yubii Home χρησιμοποιεί την κύρια πηγή τροφοδοσίας και τον οικιακό δρομολογητή Wi-Fi, αλλά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος αλλάζει σε εφεδρική πηγή.

Το Nice HubPowerbank μπορεί να παρέχει ενέργεια και σύνδεση στο διαδίκτυο έως και 12 ώρες μετά από διακοπή ρεύματος, επιτρέποντας τη λειτουργία όλων των έξυπνων οικιακών συσκευών που είναι εγκατεστημένες στο σπίτι σας.

Σε περίπτωση βλάβης ή προσωρινής απουσίας σύνδεσης στο Διαδίκτυο, η HubPowerbank διασφαλίζει τη σύνδεση με το cloud, διασφαλίζοντας όλες τις λειτουργίες της πύλης, όπως η αποστολή ειδοποιήσεων σε περίπτωση πλημμύρας, πουρκαγιάς ή απόπειρας διάρρηξης. Επιπέον, εάν έχει τοποθετηθεί κάρτα SIM, επιτρέπει στον χρήστη να έχει πρόθετη σύνδεση Wi-Fi στο Διαδίκτκυο.
Μικρό αλλά με πολλές δυνατότητες το Nice HubPowerbank είναι μια απαραίτητη συσκευή σε όλες εκείνες τις περιπτώσεις που χρειάζεστε μια σύνδεση στο Διαδίκτυο που υποστήριζει ένα σύστημα Smart Security, όπως σε τροχόσπιτο ή σε σκάφος.

Εάν το τροχόσπιτο ή το σκάφος δεν παρακολουθείται και χρησιμοποιούνται αισθητήρες ασφαλείας, το HubPowerbank επιτρέπει το Yubii Home να αναφέρει τυχόν απόπειρες διάρρηξης. Επιπλέον, μπορείτε να έχετε έως και δέκα συσκευές Wi-Fi συνδεδεμένες, μεταφορά LTE και απομακρσμένη πρόσβαση στην πύλη Yubii, ακόμη και σε περίπτωση διακοπής ρεύματος ή μη σύνδεσης.