Στον “αέρα” βρίσκεται η νέα τηλεοπτική καμπάνια της EXALCO με πρωταγωνιστή τον δημοσιογράφο Αντώνη Σρόιτερ. Ύστερα από μία επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια, η εταιρεία ανανέωσε την συνεργασία της με τον anchorman του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha TV.

Ο Αντώνης Σρόιτερ ξεδιπλώνει μπροστά στο φακό μια σκηνή από την καθημερινότητά του, επιστρέφοντας από την εργασία του και για ακόμη μια φορά μοιράζεται μαζί μας, την σταθερή επιλογή του δείχνοντας την εμπιστοσύνη του στα συστήματα EXALCO.

H πρωτοπόρος βιομηχανία αλουμινίου EXALCO, στο νέο της τηλεοπτικό σποτ, αναδεικνύει τις αξίες που την καθιστούν σήμερα “Σταθερή αξία στη ζωή μας”: εξέλιξη, προηγμένη τεχνολογία, high-end σχεδιασμός, minimal αισθητική, ενεργειακή αναβάθμιση, βιωσιμότητα, ποιότητα ζωής.

Σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, όπου η εξοικονόμηση ενέργειας δεν είναι απλώς ανάγκη, αλλά βασική προϋπόθεση σε κάθε σύγχρονη κτιριακή δομή, η EXALCO κατακτά την κορυφαία ενεργειακή αναβάθμιση και συμβάλλει στη βιώσιμη ανάπτυξη, εξελίσσοντας τεχνολογικά τα προϊόντα της και την παραγωγική της διαδικασία, με νέες πρέσες διέλασης, νέα βαφεία και μηχανήματα υπερσύγχρονων προδιαγραφών.

Πιστή στις αξίες της, η EXALCO συνεχίζει να πρωτοπορεί με καινοτόμα συστήματα αλουμινίου υψηλών επιδόσεων, παραμένοντας σταθερά από τις κορυφαίες επιλογές του κλάδου στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το νέο τηλεοπτικό spot προβάλλεται από την Κυριακή 28 Ιανουαρίου σε όλα τα κανάλια!