Η METAL PLUS, πρωτοπορώντας στο χώρο του έτοιμου κουφώματος, δεν διστάζει να επενδύει σε νέες τεχνολογίες, εξοπλισμό αλλά και ανθρώπινο δυναμικό,, αλλά και να κάνει τολμηρά ανοίγματα σε νέες και απαιτητικές αγορές του εξωτερικού, όπως είναι αυτή των Ηνωμένων Πολιτειών.

Καλύπτοντας το μεγάλο κενό που είχε δημιουργηθεί στον κόσμο του αλουμινίου, αυτό της αμεσότητας ανάμεσα στον πελάτη και την επιχείρηση, η ΜΕΤΑL PLUS έχει κατακτήσει τα τελευταία χρόνια ένα πολύ σημαντικό μερίδιο της αγοράς, τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς

Η πρωτοπόρος κατασκευαστική εταιρεία METAL PLUS του Δημήτρη Κωνσταντινίδη, αναπτυσσόμενη διαρκώς παρά τις δυσμενείς συνθήκες της κρίσης, πλέον παρέχει στους συνεργάτες της επαγγελματίες απόλυτη αμεσότητα στη σχέση πελάτη-επιχείρησης. Η METAL PLUS παράγει έτοιμο κούφωμα υψηλών προδιαγραφών και, με απόλυτα πελατοκεντρική αντίληψη, βρίσκεται δίπλα στους πελάτες της ανά πάσα στιγμή, για οποιοδήποτε πρόβλημα τυχόν αντιμετωπίσουν, ώστε να βρεθεί η καταλληλότερη και ταχύτερη λύση. Ο επαγγελματίας κατασκευαστής που επιλέγει έτοιμο κούφωμα METAL PLUS, ξέρει ότι θα πάρει το προϊόν στις προδιαγραφές που έχει ζητήσει και στον χρόνο που επιθυμεί, απολαμβάνοντας εξαιρετικές after sales υπηρεσίες.

Αξίζει να σημειωθεί το μεγάλο βάρος που δίνει η επιχείρηση σε έναν τομέα που μερικές φορές παραγνωρίζεται στην αγορά, δηλαδή αυτόν της συσκευασίας του κουφώματος. Η συσκευασία που επιλέγει η εταιρεία έχει επιλεγεί με κριτήρια τη μέγιστη προστασία του κουφώματος από τυχόν φθορές, αλλά και τη μείωση του συνολικού κόστους. Με κάθε της επιλογή η METAL PLUS προσπαθεί να αναβαθμίζει το προϊόν της και να εξοικονομεί χρήματα για τους πελάτες της, δημιουργώντας έτσι σχέσεις απόλυτης εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η METAL PLUS στοχεύει σταθερά στην παραγωγή ποιοτικών, πιστοποιημένων προϊόντων, και για το λόγο αυτό δεν σταματά ποτέ να επενδύει σε τεχνολογίες που της επιτρέπουν να μην κάνει εκπτώσεις στις ποιοτικές προδιαγραφές του τελικού κουφώματος και, ταυτόχρονα, να είναι ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις στην αγορά.

, METAL PLUS: Πάντα στο πλευρό του κατασκευαστή με το ποιοτικότερο κούφωμα της αγοράς!, ktisma & aluminio

Νέες επενδύσεις παρά την κρίση
Στα πλαίσια της πολιτικής της αυτής, η METAL PLUS ολοκλήρωσε μέσα στο 2020 μια νέα επένδυση που αφορά στην προμήθεια τεχνολογικά προηγμένου μηχανολογικού εξοπλισμού, καθώς και στην επέκταση των κτιριακών εγκαταστάσεων για να εξυπηρετηθεί η ολοένα αυξανόμενη ζήτηση.
Η νέα αυτή επένδυση αφορά στα εξής μηχανήματα:
• CNC Κέντρο Κατεργασίας
• Λογισμικό πρόγραμμα διαχείρισης ολόκληρου του κύκλου παραγωγής κουφωμάτων αλοuμινίου και PVC
• CNC καθαριστική μηχανή για τα PVC
• Διπλή κολλητική μηχανή για τα PVC
• Πριόνι σιδήρου

Παράλληλα, βρίσκεται σε εξέλιξη επένδυση νέου κτιριακού, καθώς και άλλου νέου μηχανολογικού εξοπλισμού, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί μεσα στο 2021.

, METAL PLUS: Πάντα στο πλευρό του κατασκευαστή με το ποιοτικότερο κούφωμα της αγοράς!, ktisma & aluminio

Δυναμική παρουσία στην εγχώρια και διεθνή αγορά
Η METAL PLUS, ηγείται των εξελίξεων, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στη διεθνή. Τα προϊόντα της πωλούνται σε πολλά σημεία στην Ελλάδα, ένα δίκτυο το οποίο ολοένα και επεκτείνεται. Όμως η επιχείρηση έχει, επίσης, έντονη παρουσία αγορές του εξωτερικού όπως η Γαλλία, η Γερμανία, το Βέλγιο, η Κύπρος και αλλού. Μάλιστα, μέσα στο 2020, η METAL PLUS άνοιξε τα φτερά της και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, διεισδύοντας στην πολύ απαιτητική αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών, με εξαιρετικές πωλήσεις.

Με εμπιστοσύνη στο προϊόν της, το οποίο πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές, η METAL PLUS προβάλει ως ιδανική επιλογή για τον επαγγελματία που επιθυμεί να προμηθευτεί έτοιμο, ποιοτικό κούφωμα από μία επιχείρηση που θα είναι πάντα δίπλα του.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΑΒΕΥΜΕΝΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ
Ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης είναι ο άνθρωπος που σε λίγα μόλις χρόνια πήρε μία τυπική ελληνική κατασκευαστική επιχείρηση και την εκτόξευσε στις διεθνείς αγορές με πείσμα, διάθεση για βελτίωση και προσήλωση στη δουλειά. Μάλιστα, ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης έχει βραβευτεί στο συνέδριο αλουμινίου του 2019 για τη σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας,
η οποία αποτελεί προσωπική του επιτυχία. Στη συνέχεια, μοιράζεται μαζί μας τις σκέψεις του για την αγορά του έτοιμου κουφώματος και την εταιρεία του.

, METAL PLUS: Πάντα στο πλευρό του κατασκευαστή με το ποιοτικότερο κούφωμα της αγοράς!, ktisma & aluminio

– Πείτε μας κάποια πράγματα για την ιστορία της METAL PLUS και την πορεία της στην αγορά του έτοιμου κουφώματος.
H METAL PLUS ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό που υπήρχε στην αγορά. Λόγω της οικονομικής κρίσης, οι μεγαλύτερες επιχειρήσεις κατασκευής κουφωμάτων άρχισαν να δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν. Εμείς ήρθαμε να καλύψουμε αυτό το κενό, με την παροχή έτοιμου κουφώματος υψηλών προδιαγραφών, αλλά κυρίως να δώσουμε λύση στο πρόβλημα της αμεσότητας όσον αφορά στη σχέση ανάμεσα στον πελάτη και την επιχείρηση. Ήταν γνωστό στο χώρο ότι οι επιχειρήσεις χονδρικής ήταν κάπως δυσπρόσιτες στους κατασκευαστές, κάτι που στη METAL PLUS δεν συμβαίνει. Εμείς είμαστε πάντα στο πλευρό του πελάτη, για οποιοδήποτε πρόβλημα μπορεί να προκύψει, ώστε να δώσουμε την καλύτερη και ταχύτερη λύση.

– Ποια ήταν η ανταπόκριση των κατασκευαστών στην προσπάθειά σας και πώς προβλέπετε τη μελλοντική ανάπτυξη της αγοράς του έτοιμου κουφώματος βραχυπρόθεσμα;
Με μεγάλη μας χαρά βλέπουμε την ανταπόκριση των επαγγελματιών κατασκευαστών να αυξάνεται όλο και περισσότερο, διευρύνοντας, παράλληλα, και το μερίδιο αγοράς μας. Κι αυτό γιατί πιστεύουμε και επενδύουμε στην άψογη συνεργασία με τους κατασκευαστές, έχοντας καθαρά πελατοκεντρική αντίληψη. Σχετικά με την αγορά του έτοιμου κουφώματος, το γεγονός ότι σε τεχνολογικό επίπεδο τα πράγματα αλλάζουν ταχύτατα, ενώ οι τεχνικές προδιαγραφές γίνονται ολοένα και αυστηρότερες, προκαλεί σημαντικό πρόβλημα σε αρκετούς κατασκευαστές, που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της αγοράς, καθώς δεν διαθέτουν τον απαιτούμενο εξοπλισμό. Νομοτελειακά, λοιπόν, όλο και περισσότεροι κατασκευαστές θα στρέφονται καθημερινά στο έτοιμο, ποιοτικό και πιστοποιημένο κούφωμα, εξοικονομώντας χρήματα και χρόνο.

– Ποια είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα του κουφώματος της METAL PLUS;
Στη METAL PLUS πιστεύουμε στην άμεση και αποτελεσματική επικοινωνία με τους πελάτες μας, και βρισκόμαστε δίπλα τους ανά πάση στιγμή, παρέχοντας λύσεις στα προβλήματα που τυχόν προκύπτουν. Παράλληλα, δραστηριοποιούμαστε στη χονδρική πώληση από επιλογή και έχοντας μακροχρόνιο σχεδιασμό. Ανεξαρτήτως περιόδου, δηλαδή, υποστηρίζουμε το κομμάτι του έτοιμου κουφώματος με τον ίδιο ζήλο και πάθος. Τολμάμε να κάνουμε επενδύσεις σε καιρό κρίσης και να προσλαμβάνουμε νέο προσωπικό, προκειμένου να μπορούμε να ανταποκρινόμαστε άριστα στις πελατειακές απαιτήσεις. Είμαστε εξαιρετικά συνεπείς και σοβαροί στη δουλειά μας. Δεν βλέπουμε τη χονδρική πώληση με ελαφρότητα ή ως παροδική ευκαιρία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κατασκευαστές που θα μας εμπιστευτούν θα έχουν ένα άριστο ποιοτικά προϊόν, στις προδιαγραφές που έχουν ζητήσει και με άψογη after sales πολιτική.

– Μιλήστε μας για τη δραστηριοποίηση της METAL PLUS στις αγορές του εξωτερικού.
Αυτή τη στιγμή εξάγουμε έτοιμο κούφωμα στις αγορές της, Γαλλίας, Γερμανίας, Σλοβενίας, Τσεχίας, Κύπρου και Βελγίου. Μάλιστα, μέσα στο 2020,διεισδύσαμε στην ιδιαίτερα απαιτητική αγορά των ΗΠΑ, με μεγάλη επιτυχία. Το γεγονός αυτό το οφείλουμε στη βοήθεια που μας παρείχαν τοπικοί συνεργάτες, σε συνδυασμό βέβαια με την ποιότητα και τις υψηλότατες προδιαγραφές των προϊόντων μας.

– Συνεργάζεστε με την ELVIAL και την ALUPLAST. Μιλήστε μας για τη σχέση σας με αυτές τις εταιρείες.
Με την ELVIAL είμαστε μια εξαιρετικά δεμένη ομάδα. Μαζί έχουμε κατορθώσει να διεκπεραιώσουμε έργα ύψιστης δυσκολίας με εξειδικευμένες ανάγκες. Χάρη στην άψογη συνεργασία μας με την εταιρεία και τα αρμόδια τμήματά της, καταφέραμε να ολοκληρώσουμε αυτές τις δύσκολες αποστολές με απόλυτη επιτυχία. Τόσο την ELVIAL, όσο και την ALUPLAST, τον συνεργάτη μας στο χώρο του πλαστικού κουφώματος, τους θεωρώ οικογένεια.

, METAL PLUS: Πάντα στο πλευρό του κατασκευαστή με το ποιοτικότερο κούφωμα της αγοράς!, ktisma & aluminio