Η εταιρία ΚΑΤΑL ειδικεύεται στη μελέτη και κατασκευή παντός είδους Profile αλουμινίου. Iδρύθηκε το 1987 από το Γεώργιο Φαλαλή με την επωνυμία Κατεργασία Αλουμινίου ΕΠΕ, με σκοπό την παραγωγή προφίλ αλουμινίου. Μέσα σε διάστημα τεσσάρων ετών και συγκεκριμένα το 1991 μπόρεσε να καταξιωθεί στο χώρο και να επιβιώσει μέσα σε ένα ανταγωνιστικό περιβάλλον, αποκτώντας γερές βάσεις για μια νέα συνέχεια, πλέον σαν ΚΑΤΑΛ Α.Ε. (Κατεργασία Αλουμινίου Α.Ε.).

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια λειτουργίας της η εταιρία προχωρούσε και προχωρεί πάντα βασιζόμενη στην άριστη ποιότητα των προϊόντων της, την άψογη αισθητική τους, την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Έχοντας πάντα αυτούς τους τρεις πυλώνες ως βασικούς άξονες, χάραξε την πορεία της όλα αυτά τα χρόνια και έγινε γνωστή στο χώρο του αλουμινίου και στην προτίμηση της εμπορικής, βιομηχανικής και κατασκευαστικής αγοράς. Απευθύνεται σε όλους εσάς που αναζητάτε άψογη συνεργασία και άμεση παράδοση.

Αναλαμβάνει την κατασκευή παντός προφίλ αλουμινίου με εγγύηση την ποιότητα και την ακρίβεια του προϊόντος. Μην ξεχνάτε, τώρα η σκέψη σας γίνετε εφαρμογή τους!

Βασιζόμενοι στην εξειδίκευση τόσο του εργατικού της δυναμικού όσο και του μηχανολογικού της εξοπλισμού μπορεί να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε κατασκευή, κάτι που τους κάνει χρόνο με το χρόνο πιο ισχυρούς στη σχέση εμπιστοσύνης με τους επαγγελματίες στο χώρο του αλουμινίου και γενικότερα στον τομέα της διέλασης. Η εταιρία ΚΑΤΑL από τη μέχρι τώρα παρουσία της στο χώρο του αλουμινίου έχει κάνει πολλές επενδύσεις, εκσυγχρονίζεται συνέχεια μηχανολογικά και συνεχώς προσπαθεί να βρίσκεται στο προσκήνιο του ανταγωνισμού.

Προϊόντα
Η εταιρία ΚΑΤΑΛ Α.Ε. έχει ως αντικείμενο εργασίας την παραγωγή όλων των ειδών των τυποποιημένων προφίλ αλουμινίου, όπως ίσες και άνισες γωνίες, σωλήνες, οβάλ, καρέ, λάμες, μασίφ κ.α. Επίσης παράγει διάφορους τύπους ειδικών προφίλ διαθέτοντας περισσότερα από 7.500 καλούπια (μήτρες), σύμφωνα με τις απαιτήσεις των πελατών – συνεργατών της, που χρησιμοποιούνται σε επαγγελματικό φωτισμό, στην κατασκευή ηλιακών θερμοσίφωνων, στην κατασκευή επίπλων, ψυκτρών, κερκίδων, για σκάλες οικιακές και επαγγελματικές, στη ναυτιλία, στον κατασκευαστικό τομέα, στην κατασκευή επιγραφών, στον τομέα της σκίασης κ.τ.λ.. Η εταιρία μπορεί να αναλάβει και να εκπληρώσει οποιαδήποτε ειδική σχεδίαση.

Τα πλεονεκτήματα
√ Εμπειρία 36 ετών
√ Υπεύθυνος μηχανικός τελειοποιεί με τον πελάτη το ζητούμενο σχέδιο
√ Συνεχής μηχανολογικός εκσυγχρονισμός
√ Άμεση παράδοση