Το νέο κτίριο, άνοιξε επίσημα τις πόρτες του και υποδέχθηκε τους εργαζομένους σε ένα σύγχρονο κτίριο γραφείων υψηλών προδιαγραφών, που σχεδιάστηκε με βάση τα σύγχρονα περιβαλλοντικά και τεχνολογικά δεδομένα.

Το Kaizen Campus, έχει πιστοποιηθεί με το διεθνές πρότυπο WELL, το οποίο επικεντρώνεται στις συνθήκες για την προώθηση της ευεξίας και της υγείας του ανθρώπου στο κτιριακό περιβάλλον ενώ είναι επίσης ένα από τα λίγα κτίρια στην Αθήνα με πιστοποίηση LEED® GOLD (Leadership in Energy and Environmental Design), το παγκόσμιο σύστημα πιστοποίησης αειφόρων κτιρίων.

, Kaizen Campus: Βασικές αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού με συστήματα ΕΤΕΜ, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Το συστήματα της ΕΤΕΜ (Ε85) διαθέτει τις ανάλογες πιστοποιήσεις (EPD’s – Environmental Product Declaration), ενισχύοντας τη δέσμευση της στις αρχές της βιώσιμης κατασκευής.

Η ελλειψοειδείς διαμόρφωση του όγκου δημιουργεί ένα διαμπερές κτίριο στο οποίο δεσπόζει η εσωτερική αυλή. Η ιδιαίτερη μορφολογία του κτιρίου, το κέλυφος με τις περσίδες αλλά και η περίοπτη θέση του, του προσδίδουν το χαρακτήρα τοποσήμου (landmark) για την ευρύτερη περιοχή.

Κεντρικός στόχος του σχεδιασμού ήταν να προσφέρει στους ανθρώπους της εταιρίας ένα περιβάλλον εργασίας που να τους επιτρέπει να αποδώσουν στο μέγιστο, παρέχοντάς τους υψηλή ποιότητα συνθηκών εργασίας καθώς και τη δυνατότητα για κοινωνικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες που ενισχύουν την κουλτούρα της ομάδας που διέπει την Kaizen Gaming.