Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» αποτελεί το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο για την επιχειρηματικότητα και την απασχόληση των νέων στη χώρα μας. Η ALUMIL είχε πολύπλευρη παρουσία στην πρόσφατη διοργάνωση, καθώς εκτός από Αργυρός Χορηγός, η εταιρεία διέθετε ξεχωριστό stand στον χώρο, ενώ κατά τις τριήμερες εργασίες του συνεδρίου έλαβαν μέρος με ομιλίες τους 6 διαφορετικά στελέχη της ελληνικής πολυεθνικής. 

Τη φετινή χρονιά, το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από τις 29 έως τις 31 Μαρτίου και περιελάμβανε πάνω από 100 ομιλίες από καταξιωμένους εισηγητές, ενώ φιλοξένησε περισσότερες από 55 κορυφαίες επιχειρήσεις στα Career Days που έλαβαν χώρα παράλληλα με τις ομιλίες.

Πού απευθύνεται το «Πανόραμα»;

Όπως αναφέρεται και στην επίσημη ανακοίνωση της διοργάνωσης, «το Πανόραμα απευθύνεται σε νέα στελέχη που αναζητούν το επόμενο επαγγελματικό τους βήμα, αποφοίτους που αναζητούν την πρώτη τους εργασία και μεταπτυχιακούς και προπτυχιακούς φοιτητές που επιθυμούν να μάθουν τι ζητά η αγορά εργασίας ώστε να προετοιμαστούν κατάλληλα. Σχετικά με το εκπαιδευτικό υπόβαθρο των συμμετεχόντων η  διοργάνωση σημείωνε ότι αφορά «νέους επαγγελματίες, αποφοίτους και φοιτητές πολυτεχνικών σχολών, σχολών πληροφορικής,  οικονομικών σχολών, θετικών επιστημών (κυρίως χημικούς, φυσικούς, μαθηματικούς) κ.α.» 

Οι ομιλητές της ALUMIL 

ALUMIL ΠΑΝΟΡΑΜΑ, Ισχυρή παρουσία της ALUMIL στο 14ο Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας, ktisma & aluminio

 

Η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο των αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου είχε σημαντική παρουσία στο επίπεδο των ομιλιών του τριήμερου συνεδρίου. Πιο συγκεκριμένα, τα στελέχη της ALUMIL που έλαβαν μέρος και οι θεματολογίες για τις οποίες μίλησαν είχαν ως εξής:

  • Γιώργος Γραμματικόπουλος (Regional Marketing Manager) – «Lead Generation, η πλατφόρμα My Windows και η συνολική εμπειρία των χρηστών κατά την αναζήτηση κατασκευαστών αλουμινίου».
  • Αλέξανδρος Μιχαηλίδης (Materials & Production Planning Manager ) – «Προγραμματισμός της παραγωγής των μονάδων του Κιλκίς και της Ξάνθης & διαδικασίες αναπλήρωσης των Α’ και Β’ υλών».
  • Οδυσσέας Χρυσικόπουλος (HR Organizational Development Manager) – Συμμετοχή σε πάνελ με θέμα «Η εξέλιξη του εργασιακού τοπίου: προκλήσεις και ευκαιρίες για τα νέα στελέχη με 0-5 χρόνια προϋπηρεσία».
  • Βασιλική Κανελλοπούλου (Recruiter) & Γλυκερία Σταύρου (Junior Recruiter) –  «Η εταιρική κουλτούρα της ALUMIL, οι αξίες της εταιρείας και η στρατηγική σημασία του κλάδου του αλουμινίου».
  • Σωτήρης Μιχαηλίδης (Business Controller) – «Ο ρόλος του Business Controller. Ποιοι είναι οι πυλώνες και οι στόχοι του τμήματος».

 

Για περισσότερες πληροφορίες για δράσεις της εταιρείας, επισκεφθείτε τη σελίδα με τα Νέα της ALUMIL.