Η Inscreen, κορυφαίος παραγωγός συστημάτων σίτας, διαθέτει ένα πλούσιο χαρτοφυλάκιο αγαπημένων προϊόντων, με πλήθος επιλογών, ως προς το μέγεθος των κατασκευών και τις τυπολογίες, ώστε να ικανοποιεί πλήρως τις ανάγκες των πελατών της.

Σε έναν κόσμο που αλλάζει, η Inscreen με οδηγό την υπεύθυνη ανάπτυξη που ορίζει η εταιρεία ALUMINCO και ανταποκρινόμενοι στη νέα πραγματικότητα, επεκτείνει το χαρτοφυλάκιο της με νέα αντιβακτηριακά & αντιιϊκά πανιά σίτας, έχοντας πάντα στο επίκεντρο την απόλυτη προστασία του τελικού χρήστη. Αυτό θα επιτευχθεί, μέσα από μια digital εκστρατεία προώθησης των νέων πανιών, όπου η Inscreen στοχεύει να δημιουργήσει νέες τάσεις, να εκπαιδεύσει το κοινό προς όφελος του, και φυσικά να αυξήσει τη ζήτηση στα νέα προϊόντα.
Επιπλέον, τα συστήματα σίτας Inscreen ενσωματώνουν υψηλές ιδιότητες, κατάλληλες για εξατομικευμένες εφαρμογές και ανάλογα με τις λειτουργικές ανάγκες και τεχνικές απαιτήσεις.
Από τα ειδικά συστήματα τύπου Plisse μέχρι την απλή σίτα ελατηρίου, τα προτεινόμενα πανιά ξεχωρίζουν για την ποιότητα και ανθεκτικότητα στη χρήση, την ευκολία στο καθαρισμό (νερό & σαπούνι) ενώ ταυτόχρονα επιτρέπουν τον φυσικό αερισμό του εσωτερικού χώρου και προστατεύουν από ενοχλητικά έντομα.

Για περισσότερες πληροφορίες στα νέα πανιά, επικοινωνήστε στο τηλέφωνο 2262056657. Θα τα γνωρίσετε όμως καλύτερα μέσα από τις εμπνευσμένες καμπάνιες τους.