Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες που καλύπτονται μέσω της αιμοδοσίας και με μήνυμα «Μια πολύτιμη σταγόνα ζωής» ο Όμιλος Βιοκαρπέτ οργάνωσε διήμερο εθελοντικής αιμοδοσίας, την Τετάρτη 28 & Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024.

Η κινητή μονάδα αιμοληψίας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις των εργοστασίων της Exalco και της Βιοκαρπέτ και οι εργαζόμενοι έσπευσαν να στηρίξουν με την προσφορά τους αυτή την τόσο σημαντική προσπάθεια.

EXALCO ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Όμιλο Βιοκαρπέτ, Κτίσμα & Αλουμίνιο


Αυτή τη φορά η συμμετοχή των εργαζομένων ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού κατορθώθηκε να συλλεχθούν 84 μονάδες αίματος, αριθμός ρεκόρ για τον Όμιλο Βιοκαρπέτ, δείχνοντας έμπρακτα την ύψιστη αξία της προσφοράς, την κοινωνική ευαισθησία και αλληλεγγύη των εργαζομένων του Ομίλου.

Οι μονάδες αίματος που συλλέγονται κάθε χρόνο είναι διαθέσιμες για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη προκύψει για τους εργαζόμενους των εταιρειών αλλά και τις οικογένειές τους, κάτι που πολλές φορές έχει αποδειχθεί σωτήριο για τους ανθρώπους που βρέθηκαν σε ανάγκη.

EXALCO ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ, Ημέρα Εθελοντικής Αιμοδοσίας στον Όμιλο Βιοκαρπέτ, Κτίσμα & Αλουμίνιο


Περήφανα ο Όμιλος Βιοκαρπέτ συνεχίζει αυτή τη μεγάλη προσπάθεια εδώ και 32 χρόνια προσφέροντας το πιο πολύτιμο αγαθό του ανθρώπου, το αίμα!