Στην κορυφαία ελληνική έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ που έλαβε χώρα στο METROPOLITAN EXPO, συμμετείχε η εταιρεία VERPAN από 14 ως 16 Οκτωβρίου, προκειμένου να παρουσιάσει τα προϊόντα της, τα οποία αποτέλεσαν πόλο έλξης για πλήθος επισκεπτών. Η VERPAN κατάφερε να δείξει έμπρακτα την τεχνογνωσία και την ποιότητα της δουλειάς της αλλά και την αγάπη και το μεράκι της για την πόρτα εισόδου!!!

Σένα πολύ καλοστημένο και προσεγμένο περίπτερο, παρουσίασε πόρτες εξαιρετικού σχεδιασμού και ποιότητας καλύπτοντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης τάσης. Πόρτες αλουμινίου PIVOT, συνεπίπεδες ή 3D, όλες με μοναδικά décor και πρωτότυπα διακοσμητικά στοιχεία πλαισίωναν το περίπτερο της.

Τρεις μέρες γεμάτες με πολύ κόσμο και επιχειρηματικές επαφές η VERPAN ανταποκρίθηκε με συνέπεια και υπευθυνότητα παρέχοντας στους επισκέπτες της, πλήρη παρουσίαση των προϊόντων της αλλά και ενημέρωση για τα νέα υλικά και τις καινοτομίες που παρουσίασε.

, H VERPAN στην Έκθεση Οικοδομή: “Eυχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!”, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ αποτελεί την εξειδικευμένη, επαγγελματική έκθεση του κατασκευαστικού κλάδου της χώρας. Σε κάθε της διοργάνωση, η έκθεση συγκεντρώνει όλες τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο των προμηθευτών προϊόντων-υλικών και υπηρεσιών και τις διασυνδέει με ένα απόλυτα εξειδικευμένο κοινό από μηχανικούς, αρχιτέκτονες, επαγγελματίες, τεχνίτες αλλά και με στελέχη από ελληνικές και διεθνείς κατασκευαστικές εταιρείες.

Η έκθεση ΟΙΚΟΔΟΜΗ καταφέρνει να αποτυπώσει την δυναμική του κατασκευαστικού κλάδου και να αποτελέσει τη σημαντικότερη πλατφόρμα επικοινωνίας του.

, H VERPAN στην Έκθεση Οικοδομή: “Eυχαριστούμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του!”, Κτίσμα & Αλουμίνιο