Με μια περήφανη παρουσία και πολλά νέα ενδιαφέροντα προιόντα, η THIRAL, κορυφαία εταιρεία στον τομέα της παραγωγής πορτών αλουμινίου, έλαβε μέρος στην πρόσφατη έκθεση FENSTERBAU FRONTALE στη Νυρεμβέργη. Από τις 19 έως τις 22 Μαρτίου 2024, η εταιρεία παρουσίασε τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και τα καινοτόμα προϊόντα της, κερδίζοντας τις εντυπώσεις των επισκεπτών.

Η FENSTERBAU FRONTALE αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα στον χώρο της οικοδομής και των παραθύρων σε παγκόσμιο επίπεδο. Με πάνω από 800 εκθέτες και χιλιάδες επισκέπτες από όλο τον κόσμο, αποτελεί ένα μοναδικό φόρουμ για την ανταλλαγή ιδεών και την προώθηση των καινοτομιών.

Η συμμετοχή της THIRAL στη FENSTERBAU FRONTALE αποτελεί μια ακόμα επιβεβαίωση της δέσμευσής της για την καινοτομία και την ποιότητα. Η εταιρεία ευχαρίστησε όλους τους επισκέπτες που την τίμησαν με την παρουσία τους στο περίπτερό της και δήλωσε πως ανυπομονεί να συνεχίσει να προσφέρει κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στον τομέα της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την THIRAL και τα προϊόντα της, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της στο www.thiral.gr.