Κάθε νέα χρονιά η Europa αποδεικνύει πως οι προσεκτικά σχεδιασμένες επιχειρηματικές και εμπορικές πολιτικές αποδίδουν.

Η Europa κέρδισε δύο Gold Βραβεία στην μεγάλη διοργάνωση των Sales Excellence Awards, ανάμεσα σε εταιρείες – κολοσσούς όλων των μεγάλων κλάδων της ελληνικής Οικονομίας.

Πιο συγκεκριμένα κέρδισε Gold Βραβείο στην κατηγορία 3.4. B2B Πωλήσεις στους κλάδους του Εμπορίου – Βιομηχανίας, για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και της παρελθούσας χρονιάς, με την υποψηφιότητα που έφερε τίτλο «EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε.: Υγιής ανάπτυξη σημαίνει ποσοτική και ποιοτική επιτυχία», και Gold Βραβείο στην κατηγορία 4.6. Καινοτόμο προϊόν/υπηρεσία, για το καινοτόμο σύστημα Europa Minimal Frame.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το σύστημα Europa Minimal Frame αποτελεί την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στον τομέα του. Ο ειδικός σχεδιασμός του, οδηγεί όχι μόνο σε λειτουργική τελειότητα, αλλά και σε σχεδιαστική απλότητα. Το σύστημα έχει κερδίσει Red Dot Award για το 2022 και εντάσσεται ισότιμα στα πλέον αναγνωρισμένα προϊόντα με την αντίστοιχη σφραγίδα.

Τα δύο βραβεία παρέλαβαν ο Διευθυντής Πωλήσεων κος Ανέστης Τάρλας και ο R&D Director και Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής κος Γιάννης Αρβανίτης αντίστοιχα για τις δύο κατηγορίες.

Europa σημαίνει ευρωστία, σημαίνει σταθερότητα, σημαίνει καινοτομία και σχεδιαστική ανωτερότητα!