Στην Europa πιστεύουμε ότι έναντι όλων προηγείται η Υγεία και Ασφάλεια, με σταθερότητα και συνέπεια βελτιώνουμε και αναβαθμίζουμε συνεχώς τα θέματα Υγείας και Ασφάλειας στον χώρο εργασίας.

Οι προσπάθειές μας επιβεβαιώθηκαν ακόμα μια χρονιά με ένα ακόμα βραβείο στα Health & Safety Awards 2023 κερδίζοντας Bronze βραβείο στην κατηγορία Αναβάθμιση & Εκσυγχρονισμός Εγκαταστάσεων / Work Ηealth  and Safety Invention, για την υποψηφιότητα με τίτλο: «Europa: Εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων στο τμήμα της Διέλασης».

Η υποψηφιότητα περιλάμβανε την στρατηγική και τα αποτελέσματα που έχει πετύχει η εταιρεία στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων με άμεσα αποτελέσματα στο πεδίο της Υγείας και Ασφάλειας των εργαζομένων της.

, H Europa κερδίζει ακόμα ένα βραβείο στα Health & Safety Awards 2023, Κτίσμα & Αλουμίνιο

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στο Ελληνικό Ίδρυμα Πολιτισμού την Πέμπτη 8 Ιουνίου και το βραβείο παρέλαβε ο Τεχνικός Ασφαλείας και Υπεύθ. Περιβάλλοντος της Europa, κος Νίκος Φλώρος, ενώ παρόντες στην τελετή από την πλευρά της Europa ήταν η HR Director κα Δήμητρα Κοντρογιάννη, η Quality Control Manager κος Νίκος Γερακίνης και η Πολιτικός Μηχανικός M.Sc.,PMP Energy Efficiency Consultant Ελένη Δικαίου.

Η πρόληψη των ατυχημάτων στο χώρο εργασίας και η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των εργαζομένων της Europa είναι μια συνεχής διαδικασία, που αποτελεί μέρος της εταιρικής κουλτούρας της. Αισθανόμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που οι προσπάθειές μας αναγνωρίζονται και επιβραβεύονται!