Στα πλαίσια της εντυπωσιακής τελετής απονομής βραβείων που πραγματοποιήθηκε στη Βουλγαρία, ο κος Γιάννης Καντώνιας, Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Cosmos, απένειμε το βραβείο για το καλύτερο ξενοδοχείο στην κατηγορία “City Hotels” στο APARTHOTEL DOT που βρίσκεται στη Σόφια.

Ο Todor Fidanov, Γενικός Διευθυντής της ETEM Βουλγαρίας και της ETEM Ρουμανίας, απένειμε το ειδικό βραβείο στο Πολιτιστικό Κέντρο Jules Paskin στην κατηγορία “Social Infrastructure“.

Για ακόμη μια φορά, τα προϊόντα της ιστορικότερης εταιρείας διέλασης, έχουν τοποθετηθεί σε έργα που ήταν υποψήφια στο διαγωνισμό και απέσπασαν βραβεία σε διάφορες κατηγορίες.

Οι πέντε νικητές, στους οποίους παρουσιάζονται και μερικές από τις κορυφαίες λύσεις της εταιρείας είναι το HOLIDAY PARK Pernik, το Πολυλειτουργικό Εμπορικό Κτίριο “Sakharov”, στην πόλη της Βάρνα, το Κτίριο Μικτής Χρήσης K-55, στην πόλη της Βάρνα, το Kashmir Wellness and SPA, στην πόλη της Βελινγράντ στη Βουλγαρία, και το Νηπιαγωγείο Νο. 24 ” Nadezhda “, στη Σόφια.

Η ETEM αποτελεί εδώ και πολλά χρόνια σημαντικό συνεργάτη του διαγωνισμού, ο οποίος έχει καθιερωθεί ως ένα από τα πιο σημαντικά γεγονότα στον τομέα των επενδύσεων.