Η εταιρεία SYNTHESIS, με έδρα τη Λάρισα, δραστηριοποιείται στον χώρο της κατοικίας από το 1989 με σκοπό να προσφέρει ιδανικές λύσεις σε ότι αφορά ενεργειακά συνθετικά κουφώματα. Με φιλοσοφία βασισμένη στην καινοτομία και τη λειτουργικότητα, στοχεύει διαρκώς στην παρουσίαση προτάσεων που καλύπτουν όλες τις αρχιτεκτονικές εφαρμογές για όσους κτίζουν ή ανακαινίζουν.  

Η ανάγκη της εταιρείας για παροχή νέων καινοτόμων λύσεων για τον άνθρωπο και την κατοικία, την οδήγησε στη συνεργασία με τον κορυφαίο όμιλο συνθετικών προφίλ REHAU και είναι πλέον πιστοποιημένος κατασκευαστής όλων των συστημάτων REHAU, όπως το EURO-DESIGN 70, το SYNEGO 80 και το GENEO 86, ενώ τη λίστα έρχονται να συμπληρώσουν τα εξελιγμένα συστήματα SLINOVA X και ARTEVO RAU FIPRO X.

SYNTHESIS, Η εταιρεία SYNTHESIS φέρνει τη νέα εποχή στα κουφώματα, πανελλαδικά!, ktisma & aluminio

Τα παραπάνω συστήματα, σε συνδυασμό με την ανεξάντλητη γκάμα κατασκευών που προσφέρει η SYNTHESIS, φέρνουν την εταιρεία ένα βήμα μπροστά στην προτίμηση των συνεργατών της. Τα τελευταία χρόνια, η εταιρεία δραστηριοποιείται σε ολόκληρη την Ελλάδα επεκτείνοντας το δίκτυο των συνεργατών και των αντιπροσώπων της, προσφέροντας λύσεις στα συνθετικά κουφώματα και κάνοντας την εγγύηση των συστημάτων REHAU προσιτή σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 

 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.synthesis-doors.gr.