Η ALUMIL γιορτάζει φέτος τα 30 χρόνια λειτουργίας της, 30 χρόνια πρωτοπορίας. Μέσα σε ένα επετειακό κλίμα και έπειτα από την απόλυτα επιτυχημένη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, σειρά είχε η πόλη της Αθήνας. Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων του πολυτελούς ξενοδοχείου Domotel Kastri Hotel, με συνολικά πάνω από 250 συνεργάτες οι οποίοι τίμησαν με την παρουσία τους την ALUMIL. Ο διευθύνων σύμβουλος και πρόεδρος του Ομίλου, κ. Γιώργος Μυλωνάς, και τα ανώτερα στελέχη της εταιρείας, πραγματοποίησαν στο πλαίσιο της επετειακής εκδήλωσης ενδιαφέρουσες ομιλίες εφ’ όλης της ύλης.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μυλωνάς κατά της διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στις τρεις τελευταίες δεκαετίες κατά τις οποίες η εταιρεία επεκτάθηκε σε όλο τον κόσμο, στάθηκε όρθια απέναντι στο δυνατό χτύπημα της οικονομικής κρίσης και κλήθηκε να αντιμετωπίσει δυναμικά τις προκλήσεις των διεθνών αγορών. Μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια η ALUMIL εξελίχθηκε σε πρωτοπόρο και κορυφαία ελληνική εταιρεία στο σχεδιασμό, την ανάπτυξη και την παραγωγή αρχιτεκτονικών συστημάτων αλουμινίου, διασφαλίζοντας για τους εκατομμύρια ανθρώπους που την εμπιστεύονται αξιοπιστία και ασφάλεια.

Επιπλέον, το κοινό ενημερώθηκε από ανώτερα στελέχη της εταιρείας για όλα τα νέα καινοτόμα συστήματα της ALUMIL. Στο χώρο του συνεδρίου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά δείγματα φυσικού μεγέθους των νέων προηγμένων προϊόντων της εταιρείας, όπως το εξαιρετικό minimal συρόμενο σύστημα SMARTIA Μ630 PHOS, το οποίο ακολουθώντας τη φιλοσοφία του κομψού minimal σχεδιασμού, παρέχει μια συνολική αίσθηση άνεσης και ασφάλειας. Στο τέλος της εκδήλωσης ακολούθησε δείπνο στο οποίο όλοι οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις σχετικά με τις εξελίξεις του κλάδου.

Τα επόμενα χρόνια προβλέπονται εξίσου συναρπαστικά, με πολλές νέες προκλήσεις στις διεθνείς αγορές. Μπαίνοντας δυνατά στην τέταρτη δεκαετία λειτουργίας της, η ALUMIL μεγεθύνεται πλέον με αλματώδεις ρυθμούς. Αυτή η επιτυχία φυσικά δε θα ήταν δυνατή εάν δεν είχε εξαιρετικούς συνεργάτες, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια στήριξαν την εταιρεία αναγνωρίζοντας την ποιοτική ανωτερότητα των προϊόντων της.