Για ακόμα μία χρονιά, η πρωτοπόρος στον τομέα των πορτών Golden Door συμμετείχε με απόλυτη επιτυχία στην έκθεση ΧΕΝΙΑ 2023, το κορυφαίο εμπορικό forum της ξενοδοχειακής / τουριστικής βιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε 25-27 Νοεμβρίου στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα Αττικής. Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η Golden Door παρουσίασε τα νέα της ξενοδοχειακά προϊόντα τα οποία βρήκαν ιδιαίτερα θετική ανταπόκριση από το πολυπληθές κοινό που επισκέφτηκε το πολυτελές, κομψό της περίπτερο. Εκεί, οι επισκέπτες θαύμασαν τις προτάσεις της Golden Door, όπως την ειδική για ξενοδοχεία σειρά Light Hotel.

, GOLDEN DOOR: Εντυπωσίασε με πρωτοπόρα ξενοδοχειακά  προϊόντα στην έκθεση Χenia 2023, ktisma & aluminio

H σειρά Light Hotel έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύψει τις αισθητικές και λειτουργικές ανάγκες των ξενοδοχειακών πορτών. Πρόκειται για πόρτες ειδικών προδιαγραφών που παράγονται σύμφωνα με τα Βρετανικά πρότυπα ώστε να ανταποκρίνονται πλήρως στον κανονισμό πυρασφάλειας 30 και 60 λεπτών καθώς και ηχομόνωσης.

Η μεταλλική κάσα και ο κατοχυρωμένος με πατέντα κρυφός μεντεσές εξασφαλίζουν την άψογη λειτουργία καθώς και την αισθητική υπεροχή αποδίδοντας ένα πιο μινιμαλιστικό αποτέλεσμα στο σχεδιασμό του ξενοδοχείου. Μέσα από μια ποικιλία υλικών και εφαρμογών, μπορεί κανείς να σχεδιάσει την πόρτα της αρεσκείας του συνοδευόμενη πάντα από τις αντίστοιχες πιστοποιήσεις.

, GOLDEN DOOR: Εντυπωσίασε με πρωτοπόρα ξενοδοχειακά  προϊόντα στην έκθεση Χenia 2023, ktisma & aluminio

H Golden Door δραστηριοποιείται στο χώρο των πορτών τα τελευταία 30 χρόνια, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας πόρτες ασφαλείας καθώς και εσωτερικές πόρτες υψηλής αισθητικής. Το εξαιρετικά επιτυχημένο προφίλ της εταιρείας βασίστηκε στο όραμά της για προϊόντα υψηλής ποιότητας που ακολουθούν τις τάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Η πολυετής εμπειρία της, τα καινοτόμα προϊόντα και η αξιοπιστία της την κατατάσσουν σε μια από τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου. Επενδύει συνεχώς σε νέο εξοπλισμό, εκσυγχρονίζοντας τις εγκαταστάσεις της και έχοντας σα γνώμονα τις υψηλές προδιαγραφές των προϊόντων της. Η αυτοματοποιημένη παραγωγή σε συνδυασμό με το ανθρώπινο δυναμικό της, παρέχουν ένα υψηλό επίπεδο υπηρεσιών προς τον καταναλωτή.