Σχεδόν ένα χρόνο μετά τη συγχώνευση των δυο εταιρειών, η ΕΤΕΜ μαζί με την COSMOS συμμετείχαν δυναμικά ως διακεκριμένοι χορηγοί του Συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα 17 έως 19 Μαΐου, ενώ παράλληλα εγκαινιάστηκε και ο νέος εντυπωσιακός χώρος της ΕΤΕΜ.

Στον εκθεσιακό χώρο του συνεδρίου, οι δυο εταιρείες ανέδειξαν τις αξίες τους μέσα από μια εντυπωσιακή LED οθόνη. Το κοινό stand προσέλκυσε το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις τελευταίες τάσεις και τις υψηλής ποιότητας λύσεις που προσφέρει η ΕΤΕΜ.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, ο Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας, Ιωάννης Χρυσάφης καλωσόρισε εκ μέρους των δυο εταιρειών συνεργάτες, συνέδρους και διοργανωτές κάνοντας αναφορά στην πρόοδο που έχει κάνει η ΕΤΕΜ τον τελευταίο χρόνο σε όλα τα επίπεδα.

 

ETEM COSMOS ALUMINIUM, Για πρώτη φορά COSMOS και ΕΤΕΜ ως μια εταιρεία στο 9ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, ktisma & aluminio

ETEM COSMOS ALUMINIUM, Για πρώτη φορά COSMOS και ΕΤΕΜ ως μια εταιρεία στο 9ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, ktisma & aluminio

 

Στη συνέχεια, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της COSMOS Aluminium, Ιωάννης Καντώνιας, πραγματοποίησε μια σημαντική ομιλία με θέμα «Οι συνέργειες και οι συνεργασίες ως κινητήρια δύναμη στο σύγχρονο επιχειρηματικό κόσμο». Κατά την ομιλία του, ανέδειξε τη σημασία της συνεργασίας μεταξύ των εταιρειών και τις συνέργειες που μπορούν να επιτευχθούν για την προώθηση της καινοτομίας και της αειφορίας στον κλάδο του αλουμινίου.

Αντίστοιχα, ο Υπεύθυνος Πωλήσεων Ελλάδας της ΕΤΕΜ, Αθανάσιος Χατζής παρουσίασε τις Προκλήσεις και τις Ευκαιρίες που προκύπτουν από την καθημερινότητα του κατασκευαστικού δικτύου. Η ομιλία του επικεντρώθηκε στις τρέχουσες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος, καθώς και στις ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη μέσω της υιοθέτησης νέων τεχνολογιών και βέλτιστων πρακτικών.

 

ETEM COSMOS ALUMINIUM, Για πρώτη φορά COSMOS και ΕΤΕΜ ως μια εταιρεία στο 9ο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, ktisma & aluminio

 

Η δυναμική παρουσία των δυο εταιρειών στο Συνέδριο της ΠΟΒΑΣ, επιβεβαιώνει την αμέριστη αφοσίωσή της ΕΤΕΜ σε όλους τους φορείς που αναδεικνύουν με γόνιμο τρόπο όλα φλέγοντα τα ζητήματα του κλάδου με απώτερο σκοπό την ανάπτυξη και ευημερία των επιχειρήσεων.

Η ETEM συγχαίρει όλους τους συντελεστές και διοργανωτές αλλά και όλο το κοινό που με μια ενισχυμένη παρουσία ανέδειξε την αξία του 9ου Συνεδρίου.