Η εταιρία COSMOS Aluminium AE, πιστή στις παραδόσεις της και στην πολιτική της αλληλεγγύης και της συναδελφικότητας, αποφάσισε με την μισθοδοσία Οκτωβρίου να παρέχει σε όλους τους εργαζόμενους της ένα επιπλέον βοήθημα, extra bonus ακρίβειας όπως το αποκάλεσε, αξίας 500€.

«Οι άνθρωποί μας δεν είναι απλά ένα ακόμη asset που πρέπει να παρακολουθούμε κοστολογικά αλλά η πηγή έμπνευσης των σχεδίων μας για το μέλλον και η κινητήρια δύναμη για τα οράματα και τις φιλοδοξίες μας» λέει συχνά η διοίκηση και το αποδεικνύει στην πράξη.

Αυτό το μέτρο είναι έκτακτο και συμπληρωματικό στην πολιτική ενίσχυσης των εργαζομένων της εταιρίας. Σε μία γενικευμένη πολιτική ενίσχυσης των εργαζομένων με πολλά έκτακτα bonus τα τελευταία χρόνια η εταιρία προέβλεψε την αύξηση του πληθωρισμού από την αρχή του έτους 2022 και προχώρησε σε αυξήσεις μισθών που ξεπερνούσαν το 10% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, για όλους τους εργαζόμενους ανεξαιρέτως. Τώρα έρχεται με το νέο Bonus Ακρίβειας να επιβεβαιώσει την συναδελφική της πολιτική.