Ο τουρισμός μας εμπνέει. Γι’ αυτό επενδύουμε σε πρωτοποριακά προϊόντα και καινοτομίες που μετατρέπουν κάθε ξενοδοχείο σε μια state- of- the- art εμπειρία φιλοξενίας με ποιοτικά χαρακτηριστικά πέντε αστέρων. Σχεδιάζοντας εξειδικευμένες λύσεις αλουμινίου για νεόδμητα ή ανακαινισμένα ξενοδοχεία, ανταποκρινόμαστε πλήρως στις υψηλές κατασκευαστικές απαιτήσεις του τουριστικού κλάδου  και διεκπεραιώνουμε ολοκληρωτικά μεγάλα έργα κορυφαίων υποδομών κα προδιαγραφών. Με απεριόριστες δυνατότητες κάλυψης όλων των σύγχρονων κατασκευαστικών και αρχιτεκτονικών αναγκών και προηγμένα συστήματα τελευταίας τεχνολογίας, η EXALCO, μία από τις ηγετικές ελληνικές βιομηχανίες αλουμινίου, υπογράφει σήμερα σπουδαία ξενοδοχειακά έργα στην Ελλάδα και το εξωτερικό, φιλοξενώντας στη λίστα των συνεργατών που την εμπιστεύθηκαν πολλά από τα πιο σημαντικά ονόματα της τουριστικής αγοράς.

ALBIO 129C ADVANCED
Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων
Το κορυφαίο θερμομονωτικό σύστημα Albio 129C Advanced είναι το μοναδικό σύστημα που σε συνολικό πάχος κουφώματος μόλις 78,3mm προσφέρει υψηλές επιδόσεις θερµοπερατότητας χάρη στη χρήση ειδικών πολυαµιδίων. Έχει χρησιμοποιηθεί ένα ειδικό εξάρτημα στεγάνωσης που αντικαθιστά το κεντρικό λάστιχο και προσφέρει επιπλέον βελτίωση της θερμομονωτικής ικανότητας. Ο σχεδιασμός του µε λιτές ίσες γραµµές προσφέρει μινιμαλιστική όψη και βελτιωμένη αισθητική, δίνοντας μάλιστα την επιλογή χρήσης συνεπίπεδης κάσας εσωτερικά αλλά και εξωτερικά του κουφώματος.

ALBIO 127C
Ανοιγόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή και περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων
Το σύστημα Albio 127C δίνει τη δυνατότητα κατασκευής κομψών κουφωμάτων χωρίς ορατά φύλλα από την εξωτερική πλευρά. Το σύστημα περιλαμβάνει προφίλ με μεγαλύτερα πολυαμίδια 24mm, χρήση των οποίων εξασφαλίζει μεγαλύτερη ενεργειακή εξοικονόμηση, περιορίζοντας σημαντικά το κόστος θέρμανσης. Διαθέτει περιμετρικό μηχανισμό πολλαπλών κλειδωμάτων, προσφέροντας τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια.

ALBIO 109
Ανοιγόμενο με θερμοδιακοπή
Η σειρά Albio 109 είναι ειδικά σχεδιασμένο για να προσφέρει απόλυτη προστασία από τη ζέστη και το κρύο χάρη στο σύστημα θερμοδιακοπής, ενώ δίνει τη δυνατότητα επίτευξης υψηλής ηχομόνωσης. Με άψογο φινίρισμα, διατίθεται σε σχέδιο οβάλ και κλασσικό για διαχρονικότητα και άψογη αισθητική

ALBIO 235
Συρόμενο-ανασηκωμένο σύστημα με θερμοδιακοπή
Το θερμοδιακοπτόμενο συρόμενο σύστημα Albio 235 χαρακτηρίζεται από την πολυτέλεια στο σχεδιασμό με λιτές ίσες γραμμές, ενώ είναι ιδανικό για μεγάλα ανοίγματα, με προφίλ υψηλών αντοχών και ροπών αδράνειας. Παρουσιάζει κορυφαία επίδοση στη θερμομόνωση χάρη στα πολυαμίδια 24mm και 34mm και στις πολυθάλαμες θερμομονωτικές προσθήκες. Η στεγανότητα εξασφαλίζεται από λάστιχα EPDM καθώς και από τον ειδικό ανασηκώμενο- συρόμενο μηχανισμό κύλισης. Παράλληλα ο μηχανισμός αυτός δίνει τη δυνατότητα για υάλωση μεγάλης επιφάνειας και πάχους, αφού μπορεί να κινεί φύλλα βάρους μέχρι και 250Kg.

ALBIO 255
Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Το συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή Albio 225 παρουσιάζει άριστα θερμομονωτικά αποτελέσματα για απόλυτη προστασία ακόμα και σε έντονες κλιματολογικές συνθήκες χάρη στο προηγμένο σύστημα θερμοδιακοπής. Παράλληλα ο σύγχρονος σχεδιασμός με δύο επιλογές, σε επίπεδο και οβάλ, συμπληρώνεται από την υποδοχή για ανοξείδωτη ράγα κύλισης για ακόμα μεγαλύτερη αντοχή και λειτουργικότητα.

ORAMA MINIMAL FRAMES
Συρόμενο σύστημα με θερμοδιακοπή
Το πρωτοποριακό συρόμενο σύστημα ORAMA προσφέρει εξαιρετικές θερμομονωτικές επιδόσεις, δυνατότητα ανοιχτής γωνίας για θέα 360ο και μινιμαλιστική όψη με την πλήρη ενσωμάτωση στον τοίχο, στο ταβάνι, και στο δάπεδο των U προφίλ, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα μη ορατό κούφωμα. Αποτελεί μία καινοτομία αξεπέραστης ποιότητας και ύψιστης αντοχής, που συνδυάζει τη σύγχρονη κομψότητα με την ενεργειακή απόδοση.

ALBIO 256 Thêa
Συρόμενο-ανασηκωμένο σύστημα με θερμοδιακοπή
Το Albio 256 Thêa αποτελεί ένα από τα μοναδικά μίνιμαλ συρόμενα- ανασηκώμενα συστήματα που παρουσιάζει εξαιρετικές επιδόσεις στις δοκιμές θερµοπερατότητας και προσφέρει ιδανική στεγάνωση χάρη στη χρήση ελαστικών από EPDM.
Διαθέτει μίνιμαλ όψη με ενσωμάτωση της κάσας στον τοίχο περιμετρικά του συστήματος, ορατό προφίλ 45,1 mm και στενό γάντζο ορατής επιφάνειας μόλις 42mm. Ενσωματώνοντας την κάσα στο δάπεδο, το κούφωμα γίνεται συνεπίπεδο εσωτερικά και εξωτερικά. Για τη βέλτιστη λειτουργία του συστήματος έχει μελετηθεί ένα ειδικό σύστημα απορροής, που δίνει τη δυνατότητα στο νερό να απορρέει και από την εσωτερική πλευρά του κουφώματος. Το σύστημα είναι ιδανικό για αντικατάσταση κουφωμάτων.

HOTELIA DOOR
Ανοιγόμενο σύστημα εισόδου με θερμοδιακοπή
Η σειρά Hotelia Door αποτελεί ένα σύστημα κύριας εισόδου με θερμοδιακοπή, κατάλληλο για κατασκευές υψηλών προδιαγραφών με τυφλά πάνελ, υαλοπίνακες ή συνδυασμό και των δύο. Είναι κατάλληλο για εφαρμογή όπου απαιτείται καθημερινή και συχνή χρήση, όπως σε ξενοδοχεία, και μονοκατοικίες. Με συνολικό πλάτος πάνελ 60mm παρέχει υψηλή θερμομόνωση και ηχομόνωση. Υπάρχει δυνατότητα ειδικού σχεδίου σύμφωνα με την προτίμηση του πελάτη σε επιφάνειες λαμαρίνας αλουμινίου και γυαλιού. Δέχεται χειροκίνητες, ηλεκτρικές κλειδαριές και ειδικά για ξενοδοχεία μπορεί να φέρει όλους τους τύπους ηλεκτρονικής κλειδαριάς με κάρτα.

ALBIO 130
Υαλοπέτασμα
Το σύστημα Albio 130 συμβατικού υαλοπετάσματος διαθέτει διαχρονικό σχεδιασμό και δυνατότητα πολλαπλών εφαρμογών στις σύγχρονες κατασκευές. Παρέχει ευκολία στην κατασκευή καθώς και επιλογές στα εξωτερικά διακοσμητικά καπάκια. Με πλάτος 50mm, επιτρέπει χρήση υαλοπίνακα από 6 έως 36mm. Το σύστημα διαθέτει βασικές κολώνες με δυνατότητα κάλυψης ροπών αδράνειας από 60 έως 820 cm4.

ΕΧ-200
Σύστημα καγκέλου κάθετης στήριξης υαλοπίνακα
Το νέο σύστημα επιδαπέδιας στήριξης υαλοπίνακα με προφίλ αλουμινίου προσφέρεται για την κατασκευή γυάλινου καγκέλου πάνω σε τελικό δάπεδο ή πάνω σε στηθαίο. Το σύστημα EX-200 είναι ιδανικό για τη δημιουργία διαχωριστικών τόσο σε εξωτερικούς όσο και εσωτερικούς, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους. Αποτελείται από μονοκόμματη βάση για καλύτερη στήριξη και ευθυγράμμιση του συστήματος.

ALBIO SOLAR 100
Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές ή κινητές περσίδες
Το σύστημα Albio Solar 100 αποτελεί μια ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτιρίων με χρήση περσίδων αλουμινίου σχήματος ατράκτου. Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για την στήριξη των περσίδων. Μία ολοκληρωμένη γκάμα εξαρτημάτων που εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης σε κάθε κτίριο. Επίσης διαθέτει μηχανισμούς για έλεγχο της κίνησης στις περσίδες με δυνατότητα τηλεχειρισμού.
Για σκίαση με σταθερές ή κινητές περσίδες, σε στοίχιση οριζόντια, κατακόρυφη, ή σε διάταξη προβόλου, το σύστημα Solar 100 καλύπτει το 100% των εφαρμογών της κατηγορίας αυτής.
Η συμβατότητα του Solar 100 με τα συστήματα υαλοπετασμάτων της Exalco δίνει απεριόριστες δυνατότητες αρχιτεκτονικών αυτοσχεδιασμών στις προσόψεις κτιρίων

ALBIO SOLAR 200
Σύστημα εξωτερικής σκίασης με σταθερές περσίδες
Το σύστημα Albio Solar 200 αποτελεί μία ολοκληρωμένη πρόταση για εξωτερική σκίαση κτιρίων με χρήση σταθερών περσίδων αλουμινίου.
Το σύστημα περιλαμβάνει τόσο τα προφίλ των περσίδων όσο και τα προφίλ  που χρησιμοποιούνται ως οδηγοί για την στήριξη των περσίδων. Ειδικό εξάρτημα εξασφαλίζει στο σύστημα απόλυτη ακρίβεια και ευκολία τοποθέτησης.
Για σκίαση με σταθερές περσίδες, σε οριζόντια διάταξη ή σε διάταξη προβόλου, το σύστημα καλύπτει μια ευρεία γκάμα των εφαρμογών της κατηγορίας αυτής.

EXALCO PERGOLA
Σύστημα στεγανής πέργκολας αλουμινίου με κινητές περσίδες
Το νέο σύστημα EXALCO PERGOLA δημιουργήθηκε για να καλύψει την ανάγκη της αγοράς για στεγανά συστήματα σκίασης.
Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό σύστημα εξ’ ολοκλήρου από αλουμίνιο με περιστρεφόμενες περσίδες το οποίο παρέχει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία σε συνθήκες ηλιοφάνειας αλλά και από την βροχή με σύστημα ελεγχόμενης απορροής υδάτων.